Logo

17 april: bijeenkomst van Visio en Saton Optiek in Katwijk aan Zee

Ontspannen blijven lezen, ook als het zicht minder is

Saton Optiek en Koninklijke Visio houden op 17 april 2019 opnieuw samen een inloopspreekuur over aangepast lezen voor mensen die minder goed zien bij Saton Optiek aan de Princestraat 38 in Katwijk aan Zee. Maak van 10.00 tot 16.00 uur kennis met de mogelijkheden rondom (aangepast) lezen. Want ook als het zicht achteruit gaat, blijft het ontspannen lezen van boeken, tijdschriften en allerlei andere soorten teksten mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden voor iedereen die kan lezen

Veel slechtziende mensen in de regio Leiden hebben behoefte aan zo’n spreekuur. Dat is naar voren gekomen tijdens de vorige bijeenkomst in juli. Daarom zitten de adviseurs van Saton Optiek en Koninklijke Visio ook in april voor u klaar. Zij controleren uw gezichtsscherpte en u kunt vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden die er zijn om het lezen te vergemakkelijken.

Bij het inloopspreekuur kunt u vragen stellen over het lezen van teksten en boeken, het lezen van de televisie-ondertiteling. Ook is er tijd voor bezoekers met een progressieve oogaandoening die voor de toekomst willen weten welke hulpmiddelen erop de markt zijn.

Praktische informatie

U kunt vrijblijvend terecht voor informatie en advies bij Koninklijke Visio en bij Saton Optiek Leiderdorp.

Visio in Den Haag is iedere werkdag te bereiken via 088 585 92 00. Saton Optiek Leiderdorp is van maandagmiddag tot zaterdag te bereiken via 071 541 25 21.

Datum Woensdag 17 april 2019   
Locatie Saton Optiek, Princestraat 38, Katwijk aan Zee
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Bijlagen

Over Koninklijke Visio

Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs, arbeid en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Ga voor meer informatie over Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen naar visio.org.

Over Saton Optiek 

Saton Optiek is met winkels in Amsterdam, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Wassenaar al jarenlang het adres voor oogwellness, oogzorg, de beste glazen en de mooiste collectie zonnebrillen en monturen. Saton Optiek Leiderdorp is al ruim 25 jaar gevestigd in de Winkelhof te Leiderdorp. Philip de Jong is deze tweede Saton-vestiging destijds samen met Kees Saton jr. gestart.
De collectie van Leiderdorp is zeer veelzijdig.

Ga voor meer informatie over Saton Optiek naar satonoptiek.nl.

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn