Logo

Praxis deze maand naar 171 winkels 

AMSTERDAM, 3 oktober 2018 – Praxis opent in oktober vijf winkels. Allereerst op 3 oktober in Stiens en Oudenbosch gevolgd door Praxis winkels in Oosterwolde, Urk en Albrandswaard. Met de komst van deze vijf nieuwe winkels staat de teller van Praxis op 171 winkels. Daarmee is Praxis niet alleen in aantal m2 de grootste doe-het-zelf bouwmarkt, maar ook in aantallen vestigingen. Een historisch moment in het jaar dat het ook zijn 40-jarig bestaan viert.

Nu al 23 nieuwe Praxis-winkels vanuit Formido
Afgelopen jaar heeft Praxis al 18 Formido winkels omgebouwd naar een Praxis winkel en in de maand oktober komen daar nog 5 winkels bij in Stiens, Oudenbosch, Oosterwolde, Urk en Albrandswaard. Met de komst van deze vijf winkels staat de teller voor Praxis winkels op 171 en staat de teller van aantal Formido’s naar Praxis op 23.

Meer Praxis City winkels
Praxis breidt verder uit, ook in het Praxis City Store segment. In Amsterdam zal de 10e Praxis City komen in Osdorp op Tussen Meer. Joost de Beijer, Algemeen Directeur Praxis: “We zullen begin 2019 de 3e Praxis City in Amsterdam openen. We zien dat het stadsconcept van Praxis City voldoet aan de wens van omwonenden. Vooral even snel iets halen of advies inwinnen bij onze medewerkers van Praxis City helpt onze klanten en maakt de komst van de stadswinkel een schot in de roos. We zijn van plan komende jaren het aantal Praxis City winkels te verdubbelen.”

Ook digitale groei
Deze zomer lanceerde Praxis zijn vernieuwde website www.praxis.nl. Met deze website legt Praxis de focus meer op de beleving van de klant met een verbeterde navigatie en een snellere check-out. Joost de Beijer: “Sinds de live-gang stijgt het aantal bezoekers & het aantal conversies exponentieel. Daarnaast hebben we deze zomer een centraal E-DC opgezet met een externe partner, om vanaf deze locatie alle klanten in Nederland te bereiken. Dit om een nog betere customer journey te bereiken en onze klantenservice te verbeteren. Zo blijven we vernieuwen op alle fronten om onze klanten, onze makers, optimaal te kunnen bedienen.”

///EINDE PERSBERICHT///


Bijlagen

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten voor de aantrekkelijkste prijzen. Praxis heeft ruim 3.500 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 168 winkels (eind oktober 171), inclusief Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin en 9 winkels volgens het stadsconcept Praxis City. Natuurlijk heeft Praxis ook een online winkel op: www.praxis.nl. Voor klanten die inspiratie zoeken in het maken heeft Praxis ook een makers-platform: www.praxis.nl/voordemakers 

Volg ons ook op: Twitter Facebook YouTube Instagram


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn