Logo

Oosterhout, augustus 2018 – Feest! Op zaterdag 18 augustus viert Red Band haar 90ste verjaardag. Door de decennia heen heeft het West-Brabantse snoepmerk haar assortiment behoorlijk uitgebreid. Om alle snoepliefhebbers te laten blijven genieten én ontdekken, zijn er naast de snoepjes van vroeger - stophoest, zuurtjes, pepermunt, drop en dragees - anno 2018 ook Winegums, Sleutels, Dropfruitduo’s, Vegan Peaches, 30% minder suiker varianten en suikervrije snoepjes verkrijgbaar. Red Band speelt hiermee in op de trends in de snoepsector zodat er altijd pret is voor iedereen.

Pret voor iedereen
Tegenwoordig zijn de meeste mensen een stuk bewuster van wat ze eten en snoepen. Zo zag Red Band een aantal jaren geleden de behoefte aan minder suiker in producten opkomen. En sprong hierop in: in 2016 was zij het eerste snoepmerk in Nederland dat snoep met 30% minder suiker introduceerde. Gevolgd door volledig suikervrije snoep. Een andere belangrijke ontwikkeling die Red Band signaleerde was de opkomst van de vegetarische snoepliefhebber. Hiervoor werd een vegetarische lijn ontwikkeld: vrij van gelatine, gluten en lactose. Allemaal helemaal in lijn met de herkenbare slogan: ‘Red Band als je voor Pret bent’.

Door deze trends is het huidige assortiment in vier pilaren te verdelen:
1. Red Band 30% minder suiker
2. Red Band suikervrij
3. Red Band veggie
4. Red Band original

En kan het merk met recht zeggen dat er pret voor iedereen is!

Fun facts

Kijk voor meer informatie op www.redband.nl en voor magische updates op Facebook

Noot voor de redactie
Op zoek naar meer informatie en hi res beeldmateriaal? Neem contact op met TALK ABOUT, het PR-bureau van Red Band: [email protected] | +31 (0)76 581 54 66.


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn