Logo

Persbericht Kobo Originals

Kobo en Luitingh-Sijthoff brengen nieuwe Kobo Originals-serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman

Amsterdam, 30 juli 2018 – Rakuten Kobo en uitgeverij Luitingh-Sijthoff komen deze zomer met een nieuwe Kobo Originals-serie, Onbreekbaar, geschreven door de geliefde feelgoodauteur Lisette Jonkman. Op 1 augustus verschijnt het eerste ebook uit de serie, Buren with Benefits, exclusief bij Kobo Plus als onderdeel van een driedelige serie.

Jonkman is bekend van onder andere de boeken Helemaal het einde (2017), Verslingerd (2014) en Verkikkerd (2013). Haar doorbrak kwam toen ze in 2011 met haar manuscript Glazuur de Chicklit-schrijfwedstrijd van uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Chicklit.nl en bol.com won.

Driedelige serie
Het eerste boek uit Jonkmans Kobo Originals-serie verschijnt op 1 augustus en gaat over Ferdi en Abby, en hun levens die met elkaar verweven blijven. Of ze dat nou willen of niet.

Abigail Martens werkt in een café en doet af en toe een modellenklusje. Ze woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit het grotemensenleven waar ze van droomde?
Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij alsmaar zijn buurvrouw Abby op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.

Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan redt hij haar uit een potentieel gevaarlijke situatie met haar bezitterige ex Tom en leert ze een heel andere kant van hem kennen.

Het tweede en derde deel, Onbegrensde liefde en Op gevoel, worden respectievelijk op 1 oktober en 1 december gepubliceerd, waarbij de laatste een passend feestdagenthema heeft.

Onbeperkt binge-readen met Kobo Plus
De Kobo Originals-serie Breekbaar bestaat uit drie delen en is te lezen binnen Kobo Plus, het ebook-abonnement van bol.com en Kobo waarmee je onbeperkt boeken kunt lezen en ontdekken op je Kobo ereader, smartphone of tablet voor een vast bedrag van € 9,99 per maand. Met ruim 200.000 titels beschik je met Kobo Plus over het grootste aanbod digitale boeken van Nederland; van nieuwe releases en bestsellers, zoals Achter gesloten deuren van B.A. Paris tot de favoriete Nederlandstalige klassiekers of juist van internationale bodem.

Verwacht
Later deze zomer verschijnen exclusief in Kobo Plus de vertalingen van de driedelige Kobo Originals-serie Jacht op Jack Reacher van Diane Capri en de vierdelige serie Heerlijk Stout van Kendall Ryan. Beide auteurs zijn door de New York Times uitgeroepen tot 'bestselling author'.


Bijlagen

Over Rakuten Kobo
Kobo Inc., dat in december 2009 is opgericht, is een van 's werelds snelst groeiende digitale leesservices en biedt meer dan 5 miljoen ebooks en tijdschriften aan miljoenen gebruikers overal ter wereld. Het is onze missie om boekenliefhebbers te ondersteunen om meer te lezen, omdat wij van mening zijn dat lezen de wereld veel mooier maakt. Kobo levert de beste digitale leeservaring en biedt een van 's werelds grootste catalogi aan met miljoenen titels, prijswinnende ereaders en best beoordeelde apps. Kobo is eigendom van e-commerciebedrijf Rakuten Inc.

Kobo werkt in iedere markt samen met toonaangevende winkelketens om haar ereaders en ebooks aan te bieden. In Nederland en België werkt Kobo hiervoor samen met bol.com. Gezamenlijk zorgen ze ervoor dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot ebooks en dat digitaal lezen nog makkelijker wordt. Zoeken, kopen en lezen worden naadloos samengebracht. Dankzij de samenwerking zijn, naast de gekochte ebooks bij Kobo, ook ebooks van bol.com na aankoop direct zichtbaar op de Kobo ereaders en via de ‘bol.com-Kobo leesapp’.

Over Kobo Plus
Kobo Plus is het ebook-abonnement van bol.com en Kobo waarmee je onbeperkt boeken kunt lezen en ontdekken op je Kobo ereader, smartphone of tablet voor een vast bedrag van € 9,99 per maand. Met ruim 200.000 titels beschik je met Kobo Plus over het grootste aanbod digitale boeken van Nederland; van nieuwe releases en bestsellers, zoals Achter gesloten deuren van B.A. Paris, tot de favoriete Nederlandstalige klassiekers of juist van internationale bodem. Digitaal lezen met Kobo Plus is gemakkelijk met bestaande bol.com en/of Kobo accounts. Iedereen kan het ebook-abonnement de eerste 30 dagen gratis proberen. Via bol.com zijn er ook cadeaukaarten te koop om Kobo Plus voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden cadeau te doen aan boekenliefhebbers.

Meer informatie over Kobo Plus is te vinden op bol.com/koboplus en kobo.com/nl/nl/plus.

 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn