Logo

11.000 m2 met meer dan 35.000 artikelen voor alle klussers
Grootste Praxis bouwmarkt opent in Maastricht

AMSTERDAM, 26 juni 2018 – Met ruim 11.000 m2 opent Praxis morgen, woensdag 27 juni, zijn grootste bouwmarkt in Zuid-Nederland. De splinternieuwe Praxis Maastricht Belvédère is de 160e Praxis-winkel en is Praxis’ nieuwste trots met veel speciale services. Meer dan 35.000 artikelen liggen hier op voorraad en alle afdelingen zijn uitgebreid met nieuwe producten en merken. De nieuwste aanwinst van Praxis speelt ook in op de groeiende professionele klusmarkt met speciale producten en services voor deze doelgroep. Bijzonder voor deze Praxis is de grote regionale uitstraling. Niet alleen voor klanten uit Maastricht en omgeving, maar ook voor klanten uit België en omstreken biedt deze winkel uitkomst.

Overweldigend assortiment en services voor gewone en professionele makers
Met een zeer uitgebreid verfassortiment, de grootste keuze aan laminaat direct uit voorraad leverbaar en een zeer ruim aanbod sanitair, kan de klant zich uitleven. Voor de professionele maker biedt de winkel een grote voorraad aan vernieuwd bulk assortiment, zoals bouwstoffen en gipsplaten. Praxis Maastricht Belvédère is niet alleen onderscheidend dankzij zijn grootste assortiment, maar ook vanwege de vele services die het aanbiedt. Er is een speciale bouwhal met eigen kassa en afhaalingang waar de klant (bulk)materialen makkelijk kan inladen. De winkel heeft een uitgebreide zaagservice; niet alleen wordt hout- en plaatmateriaal kosteloos transportklaar gezaagd, ook kan tegen geringe betaling uitgebreide zaagopdrachten worden uitgevoerd en kan hout in verstek worden gezaagd. Bij de verfmengbalie kan men kiezen uit alle kleuren die gratis worden gemengd. De klant kan ook een persoonlijke winkelafspraak maken waarbij in 25 minuten persoonlijk klusadvies wordt gegeven. Verder kan de klant terecht voor workshops voor de makers, klik-en-haal-af en bezorgservice. Zie voor meer info: www.praxis.nl/services.

Ook voor de professional volop keuze: uitgebreide zaagservice en grote bouwhal

Een trots ervaren Praxis-team staat voor u klaar!
Winkelmanager Maurice Harmsen, al bijna 20 jaar werkzaam bij Praxis in diverse rollen en Praxis-winkels, vertelt trots over deze mooie nieuwe winkel Praxis Maastricht Belvédère: “Ik raad elke klant aan zelf te komen kijken, zo ongelofelijk mooi en uitgebreid is deze winkel! Naast de speciale bouwhal, die tot de nok gevuld is met bouwmaterialen en bulkvoorraden, zijn er op alle afdelingen nieuwe assortimenten en producten te vinden. Ons team bestaat uit ongeveer 75 ervaren medewerkers, niet alleen uit Praxis Maastricht Porseleinstraat en Maastricht Heerderweg, maar ook uit andere Praxis-winkels uit Heerlen, Beek en Brunssum, aangevuld met nieuwe collega’s. Vertrouwde en nieuwe gezichten staan elke dag vanaf 8 uur voor onze klanten klaar met vakkundig advies en een vriendelijke glimlach. Er is enorm hard gewerkt aan deze winkel en dit alles in een positieve sfeer. In acht maanden tijd is de winkel gerealiseerd. Ik ben enorm trots op dit team en deze prachtige Praxis-winkel.”

Grootse opening met spectaculair feestvoordeel en demonstraties
Van woensdag 27 juni t/m zondag 1 juli is het feest & voordeel bij Praxis Maastricht Belvédère. Dat betekent vijf dagen lang leuke extra’s en feestelijke aanbiedingen. Profiteer in de openingsweek van maar liefst 25% korting op alles (m.u.v. lopende aanbiedingen, opruiming, robotmaaiers en ‘vaste late prijs’ producten, niet i.c.m. Air Miles korting). Vroege vogels die op 27 juni om 8 uur aanwezig zijn bij de opening en een van de eerste 100 betalende klanten zijn (bij een minimale besteding van € 25,‑), ontvangen gratis een Stanley Universele Zaag Heavy Duty. Klanten die vóór zondag naar de winkel komen maken bovendien kans op een luxe Grohe regendouche! In de openingsweek vinden er diverse productdemonstraties plaats, waaronder een demo Bosch powertools, Flexa verf en Starwax onderhoudsproducten. Klanten kunnen naast alle demonstraties en tijden ook de feestelijke dagdeals in de openingsfolder terugvinden en online via www.praxis.nl/maastricht.

///EINDE PERSBERICHT///


Bijlagen

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten voor de aantrekkelijkste prijzen. Praxis heeft ruim 3.500 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 161 winkels, inclusief Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin en 8 winkels volgens het stadsconcept Praxis City. Natuurlijk heeft Praxis ook een online winkel op www.praxis.nl. Voor klanten die inspiratie zoeken in het maken heeft Praxis ook een makers-platform: www.praxis.nl/voordemakers  
Volg ons ook op: Twitter Facebook YouTube Instagram


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn