Logo

 

Orthodontist Van Zanden komt met eigen Snapchat filter

Vanaf vandaag kunnen patiënten van Van Zanden Orthodontie in Vlaardingen en Maassluis zich uitleven met het nieuwe geofilter van de praktijk. Hiermee kunnen patiënten foto’s en video’s met een beugelbekkie delen met hun vrienden.

Natuurlijk geeft het filter geen realistische weergave van een beugel, maar is het vooral ludiek bedoeld. ‘We merken dat jongeren in onze praktijk vaak Snapchat gebruiken om aan vrienden te laten zien dat ze bij de ortho zijn. Daarom hebben we zelf een grappig filter ontwikkeld waarmee ze met een “big smile” de deur uit gaan,’ aldus praktijkeigenaar en orthodontist Rens van Zanden.

Wie het Snapchat filter wil testen, moet wel naar de praktijk in Vlaardingen of Maassluis komen want het filter is speciaal voor die locaties ontworpen. Van Zanden roept zijn patiënten op om de snaps vooral op Facebook en Instagram te delen en de praktijk te taggen. De leukste snaps worden geplaatst op de pagina van de praktijk.

Van Zanden Orthodontie
Van Zanden Orthodontie is sinds 1994 gevestigd aan de Reigerlaan 53 in Vlaardingen en sinds 2010 aan de Lange Boonestraat 10 in Maassluis. Van Zanden Orthodontie is een moderne orthodontie praktijk waar met de meest moderne materialen en technieken wordt gewerkt. Deze praktijk staat voor professionaliteit, hoogwaardige orthodontie en persoonlijke aandacht voor de patiënt.   


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn