Logo

Van Formido naar Praxis: Nóg meer keuze, inspiratie én service
Nieuwe Praxis in Wolvega

AMSTERDAM, 27 maart 2018 – Praxis timmert aan de weg. Op 28 maart opent Praxis in Wolvega haar deuren op de Industrieweg 10. Hier was voorheen Formido gevestigd. Met dezelfde vloeroppervlak, maar door een efficiëntere winkelindeling biedt Praxis Wolvega klussers meer dan 30% extra keuze aan doe-het-zelf-producten.  

Praxis Wolvega biedt breder assortiment
Na eerdere berichtgevingen over de integratie van Formido naar Praxis, is Praxis Wolvega de zesde Formido-winkel in Nederland die tot een Praxis is omgebouwd. Het vloeroppervlak van 2.200 m² is gelijk, maar de winkel is veel efficiënter ingedeeld waardoor er meer dan 30% extra verkoopstellingen zijn neergezet. Nu is er voor iedere klusser, gevorderd of beginnend, nog meer keuze aan doe-het-zelf-producten. Het assortiment ijzerwaren en schakelmateriaal van Praxis Wolvega is enorm uitgebreid. Ook biedt de winkel een vernieuwd assortiment in decoratieve verlichting aan.

Zelfde winkel, nu met 30% extra ruimte voor meer producten

Het vertrouwde serviceteam in Praxis ‘outfit’
Winkelmanager van Praxis Wolvega, Ewout van Linge, is enthousiast: “Zowel de Formido als de Praxis medewerkers hebben de afgelopen zes weken als een fantastisch team samengewerkt om deze mooie, overzichtelijke Praxis-winkel in te richten. In dezelfde winkel kunnen we door een efficiëntere winkelindeling, onze klanten een veel groter assortiment aan doe-het-zelf-producten aanbieden. Ook staat het vertrouwde Formido-personeel straks gewoon voor onze klanten klaar bij Praxis Wolvega alleen nu in een Praxis ‘outfit’. Ons team helpt u graag om de juiste keuze te maken en geeft u graag advies over uw klus. Praxis Wolvega heeft als missie er écht ‘Voor de Makers’ te zijn.”

Vier dagen feest en voordeel
Tijdens de openingsweek kunnen klanten genieten van feestelijke openingsaanbiedingen. Van woensdag 28 t/m zaterdag 31 maart is het vier dagen lang feest en voordeel bij Praxis Wolvega. Zo ontvangen elke dag de eerste 25 betalende klanten (bij een minimale besteding van € 50,‑) op deze vier dagen een Praxis cadeaukaart ter waarde van € 25,‑. Daarnaast krijgen klanten een gratis big shopper tas bij elke besteding van € 25,‑ of meer. Komen klanten voor zaterdag 31 maart naar de winkel, dan maken zij ook kans op 1 minuut gratis winkelen bij Praxis Wolvega.

Openingsproductdemonstraties: laminaat leggen, elektrisch gereedschap en tuingereedschap
In de openingsweek worden klanten verwelkomd met gratis koffie en thee met wat lekkers. Ook vinden er diverse productdemonstraties plaats, waaronder de ‘Demo laminaat leggen’, ‘Demo Worx elektrisch gereedschap’ en ‘Demo Worx elektrisch tuingereedschap’. Klanten kunnen in de openingsfolder alle demonstraties en tijden terugvinden. In deze folder staan ook de feestelijke dagdeals.

///EINDE PERSBERICHT///


Bijlagen

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten voor de aantrekkelijkste prijzen. Praxis heeft ruim 3.500 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 152 winkels, inclusief Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin, Praxis Tuincentrums en 6 winkels volgens het stadsconcept Praxis City. Natuurlijk heeft Praxis ook een online winkel op: www.praxis.nl. Voor klanten die inspiratie zoeken in het maken heeft Praxis ook een makers-platform: www.praxis.nl/voordemakers
Volg ons ook op: Twitter Facebook YouTube Instagram


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn