17 nieuwe gastheren en -vrouwen van De Maasduinen  ontvangen certificaat

We verwelkomen weer ondernemers als nieuwe gastheren en -vrouwen van Nationaal Park de Maasduinen. Op 6 maart ontvingen deze deelnemers een certificaat en een gevelbordje. Het bordje laat gasten zien dat bij deze onderneming zien extra informatie te krijgen is over de natuur, cultuur, routes en natuurbeleving in dit prachtige gebied.

 

Tijdens de cursus leerden de deelnemers in vier bijeenkomsten over de ontstaansgeschiedenis, cultuurhistorie, flora en fauna van Nationaal Park De Maasduinen. Daarom mogen ze zich nu met trots gastvrouw of -heer van Nationaal Park De Maasduinen noemen. Op deze manier bieden zij hun bezoekers  een totale en unieke (natuur)beleving.

Door de cursus bouwen de gastheren en –vrouwen een band op met het natuurgebied. Ze kennen de unieke waarden, plekken en verhalen van het gebied. Na afloop van de cursus kregen we positieve reacties terug, werden er al samenwerkingen opgezocht en gastheren en –vrouwen vertelden dat zij het geleerde meteen in praktijk konden brengen in hun onderneming.

Het netwerk wordt steeds groter

De 17 nieuwe gastheren en -vrouwen mogen zich aansluiten bij de huidige 66 ambassadeurs en breiden zo het netwerk verder uit. Dankzij dit netwerk worden meer producten, activiteiten en samenwerkingsprojecten in de regio opgezet. Denk aan routes, promotie of arrangementen. Op www.np-demaasduinen.nl vind je alle Gastheren van Nationaal Park De Maasduinen.

 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn