Logo

Las Vegas is omgetoverd tot een kerstsprookje

Geen betere plek om kerst te vieren

Amsterdam, 14 december 2017 -  Dat Las Vegas wel in is voor een feestje wisten we al, maar zo aan het eind van het jaar trekt de stad écht alles uit de kast! Met een eindeloze reeks verbluffende shows, culinaire hoogtepunten en sneeuwpret belooft de decembermaand een groot spektakel te worden. Met een overvloed aan festiviteiten transformeert de stad in een heus Winter Wonderland voor bezoekers die op een unieke plek kerst willen vieren.

Bruisend en sprankelend Vegas
Bellagio Conservatory & Botanical Gardens
is omgetoverd in de magische december sfeer met kersttuinen, ijsberen en duizenden verse kerststerren. Een gigantische gedecoreerde kerstboom zorgt voor dat echte kerstgevoel midden in Las Vegas. 

De LINQ Promenade trapt de feestdagen af met een prachtige tien meter hoge kerstboom op de Fountain Stage. Festiviteiten als zang- en dans voorstellingen zijn de gehele decembermaand te zien. Bezoekers kunnen ook genieten van kerstlekkernijen als cupcakes en zoetigheid van de Ghirardelli Ice Cream & Chocolate Shop en Amorino Gelato.
                                          
Met uitzicht op de Las Vegas Boulevard komen bezoekers in actie bij The Ice Rink bovenop The Cosmopolitan of Las Vegas bestaande uit bijna 400 vierkante meter echt ijs! “Baby it’s cold outside”, koud zal het niet worden aangezien de vuurkorven, warme drankjes en heerlijke s’mores aanwezig zijn. Het Winter Wonderland biedt een absoluut hoogtepunt op de Strip, omgeven door glinsterende lichtjes en sneeuwbuien.

 

Over glinsterende lichtjes gesproken, Glittering Lights Las Vegas Motor Speedway viert dit jaar het 17e seizoen als Nevada's grootste drive-through kerstlichtshow. Met meer dan drie miljoen lichtjes over een vier kilometer lange baan, is het perfecte décor voor het in de auto genieten van een warme chocolademelk en kerstliedjes zingen.

Winter's Village in Green Valley Ranch Resort, Spa en Casino is een prachtige plek buiten de Strip om een memorabele kerst te vieren. De Winter Village, met een schaatsbaan van meer dan 500 vierkante meter en een uitgebreid uitzicht op de skyline van Las Vegas, nodigt gasten uit om in een Winter Wonderland te wandelen terwijl ze genieten van een overvloed aan opgetuigde kerstbomen versierd met duizenden glinsterende lichtjes.


Bijlagen

Over LVCVA

Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) zet Zuid-Nevada in de Verenigde Staten wereldwijd op de kaart als vakantie- en congresbestemming. Daarnaast verzorgt LVCVA de exploitatie van het Las Vegas Convention Center en het Cashman Center. Met bijna 150.000 hotelkamers in Las Vegas en meer dan 1 miljoen m² aan meeting- en expositieruimte, richt LVCVA zich op het aantrekken van zowel grotere aantallen toeristen als zakelijke bezoekers. Download de virtual reality app, Vegas VR, om Las Vegas met een iPhone of Android te ervaren. Ga naar www.vrtv.vegas om de app te downloaden. Voor meer algemene informatie over Las Vegas en Zuid-Nevada bezoek de website www.lvcva.com of www.lasvegas.com.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn