De ervaring van een professionele haarbehandeling, maar dan thuis

De nieuwe producten van This is it – for salon styling

Dat geweldige gevoel na een uitgebreide haarbehandeling in een professionele kapsalon, dat kun je nu ook thuis creëren. De haarverzorgingsproducten van het nieuwe merk This is it geven je haar eenzelfde verzorging, maar dan voor een veel leukere prijs. De serie bestaat 3 crèmes, 3 sprays, een serum en 3 maskers en biedt voor elk type haar het perfecte product om het er fantastisch uit te laten zien. De producten zijn vanaf begin oktober exclusief verkrijgbaar bij Action, allen voor tussen de €0,59 en €2,49.

 

NO-FRIZZ Detangling Spray (150 ml)

Zeker in de herfst een herkenbaar probleem ; klitten en pluis. De NO-FRIZZ Anti-klit spray zorgt voor glad, hersteld en gezond haar. Het verbetert de elasticiteit en soepelheid van het haar. Ingrediënten als vloeibare keratine en castorolie maken het makkelijk doorkambaar zonder het te verzwaren.

 

NO- FRIZZ Hair Oil Serum (75 ml)

Naast de spray is er ook een lichtgewicht olie serum met argan olie en zijde proteïne. Dit fijne serum herstelt het haar en biedt extra hydratatie. Het resultaat is pluisvrij, zacht en glanzend haar.

 

NO FRIZZ 1 minute miracle Mask (20ml)

Eén van de drie 1 minuut wonder maskers. De NO FRIZZ variant is intensief hydraterend en herstellend voor pluizig en krullend haar. Onder andere het ingrediënt Arganolie zorgt ervoor dat het haar zijn natuurlijke vorm hervindt met een uitzonderlijke glans, zonder pluizigheid

 

REPAIR Control Cream (200 ml)

De Control Cream is een vocht inbrengende leave-in conditioner voor droog, gekleurd en beschadigd haar. Het maakt het haar gladder en houdt het in bedwang. Met hydraterende argan olie en panthenol vanwege het herstellende vermogen voor huid en haar.

 

REPAIR 1 minute miracle Mask (20ml)

Om je haar echt te verwennen zijn er drie heerlijke maskers. De REPAIR variant is een 1 minuut miracle masker voor droog & beschadigd haar. Het masker is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend voor beschadigd en verzwakt haar. Ideaal na het kleuren van haar, een permanent of andere haarbehandelingen. De vloeibare keratine reconstrueert de beschadigde delen van het haar en geeft glans, flexibiliteit en zachtheid aan het haar.

 

VOLUME - Thickening Cream (200 ml)

Een verdikkende haarcrème voor fijn, dun en plat haar, zonder het te verzwaren. Het haar voelt veel dikker, is voller en heeft meer textuur. De cream bevat onder andere rijke shea boter en avocado olie.

 

VOLUME 1 minute miracle Mask (20 ml)

In een minuut meer volume? Het 1 minute miracle VOLUME masker voor fijn, dun en delicaat haar is intensief herstellend, hydraterend en gladmakend. Door onder andere de macadamia olie in het masker wordt de haarstructuur versterkt en krijgt het meer volume, zonder het haar te verzwaren.

 

CURLS - Curl Defining Cream (150ml)

Krullen staan prachtig, maar kunnen lastig in bedwang te houden zijn. De Curl defining cream, met lichtgewichte textuur, hydrateert en activeert krullend & golvend haar met een pluisvrij en natuurlijk resultaat. Zeer voedend door gebruik van oliën van avocado, kokos, macadamia, argan en olijf.

 

BEACH - Sea Salt Spray (150 ml)

Om de zomer nog even vast te houden. De texturising sea salt spray zorgt voor een warrig, strandeffect! De spray geeft het haar een matte structuur, geeft extra volume en hydrateert tegelijk. De zeewier maakt het strandgevoel compleet en panthenol werkt herstellend van binnenin de structuur van het haar.

 


Bijlagen

Orange Creatives

This is it is ontwikkeld door Orange Creatives uit Naarden. Dit jonge bedrijf ontwikkelt vernieuwende huidverzorgings- en beautyproducten. Tijdens het ontwikkelingsproces werken zij samen met design- en verpakkingsspecialisten en onafhankelijke laboratoria om kwaliteit en opvallend design te kunnen garanderen. Dankzij hun uitgebreide netwerk, opgebouwd tijdens jarenlange ervaring in health, beauty en home care, kunnen ze die kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. De producten worden onder andere verkocht bij drogisterijen, supermarkten en winkelketens als Action. 

www.orangecreatives.eu 

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn