Morgen vanaf 16.00 uur genieten bij Bubbles & Bites Bloemendaal

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor Bubbles & Bites Bloemendaal. De restaurants hebben er zin in en als de weersvoorspelling uitkomt worden het 3 prachtige dagen. Morgen wordt er vanaf 16.00 uur gestart en om 18.00 uur zal John Beeren van De Bokkedoorns een cheque uitreiken aan Hertenkamp Bloemendaal. De cheque vertegenwoordigd een deel van de opbrengst van de sponsordoeken.

Deelnemers dit jaar zijn: Restaurant Noor, Zen restaurant lounge, Ratatouille Food & Wine, Bleecker Coffe & More, Brasserie DenK, Bourgondische Lifestyle, Bartje Bloemendaal, Restaurant De Bokkedoorns, Van Leeuwen Vleesch, De Uitkijk, Hans Molenaar Wijnkoperij, Bier Import Nederland, De Groot Traiteursslagers en Gebo Gelato. Hoofdsponsors zijn Kronenbourg 1664, Hans Molenaar Wijnkoperij en Stoel Makelaars en Taxateurs. Er kan cash betaald worden en bij de meeste restaurants ook met pin. 

Op vrijdag en zaterdag start Bubbles &Bites om 16.00 uur t/m 22.00 uur. Maar op zondag kan er al vanaf 13.00 uur tot 20.00 uur gegeten en gedronken worden.

 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn