Logo

Van Lente Systeemintegratie reserveert allerbeste parkeerplaats voor sollicitant 


Technisch talent verdient een VIP behandeling

Deventer, 21 juni 2017 - Kandidaten die vanaf nu solliciteren bij Van Lente Systeemintegratie uit Deventer krijgen een ware VIP-behandeling. De beste parkeerplaatsen, vlakbij de ingang, zijn voor hen gereserveerd. Dit is bij veel bedrijven nog steeds de plek van de directeur. Hier geloven wij niet in. Dus niet "Directeur voor de deur", maar "Sollicitant dichtbij het pand”.

Van Lente is het eerste bedrijf in Nederland met een tweetal parkeerplaatsen speciaal voor sollicitanten. “Wie hier naar binnenstapt, kan er niet omheen. Van Lente is op zoek naar talent. Collega’s, bezoekers en klanten uit de techniek weten als geen ander hoe belangrijk het is dat vacatures worden ingevuld met goede mensen. Met deze ludieke actie laten wij aan hen en aan geïnteresseerde vakmensen zien dat we altijd tijd en ruimte maken voor talent", aldus Cor de Best, directeur van Van Lente.

Van Lente Systeemintegratie B.V. uit Deventer heeft wegens groei doorlopend een aantal zeer lastig vervulbare vacatures openstaan. Project engineers, software engineers, calculatoren elektrotechniek, monteurs paneelbouw, elektromonteurs en elektrotechnische projectleiders. Er is continu behoefte aan goede vakmensen. Het aantal opdrachten groeit en ook de diversiteit aan projecten neemt toe. Er is dus altijd ruimte voor talent. “En dat is precies wat wij bij Van Lente willen uitstralen. Als kandidaten bij ons komen solliciteren, merken zij direct hoe welkom ze zijn. Is het niet door de parkeerplek, dan wel door de hartelijke ontvangst en tijd die er voor elke geïnteresseerde wordt gemaakt”, zegt de Best.

"In een krappe arbeidsmarkt is het zaak dat je je als werkgever onderscheidt van de menigte. Gelukkig is het niet afhankelijk van parkeerruimte. Er is binnen van Lente een enorm saamhorige sfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Onze eigen talenten werken vanuit hun expertise met elkaar samen om elke dag weer iets moois neer te zetten voor onze klanten”, sluit de Best af.


Bijlagen

Over Van Lente Systeemintegratie B.V
Van Lente Systeemintegratie is een specialist op het gebied van Technische Automatisering, Technische Installaties en Technisch Beheer. Van Lente biedt klanten in de industrie, machinebouw en utiliteit, innovatieve totaaloplossingen en diensten voor het gehele productieproces. Onder het motto “Samen Denken, Samen Doen” zorgt Van Lente voor een passend advies en neemt Van Lente verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van de automatiseringsoplossingen en elektrotechnische installaties. Ook de service en het onderhoud is bij Van Lente in deskundige handen. Van Lente Systeemintegratie werkt volgens drie principes: Respect, Ambitie en Betrouwbaarheid. 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn