Red Bull Racing-kleding nu verkrijgbaar op

Utrecht Centraal


Moedig Max Verstappen aan in stijl

 

Utrecht, 5 april 2017 – Max Verstappen-fans opgelet: de kenmerkende Red Bull Racing-kleding is vanaf nu verkrijgbaar in de Pitstop Race Experience op Utrecht Centraal. Dit is een van de weinige plekken in Nederland waar je de producten in het echt kunt passen en bekijken.

Support Max in stijl
In de Pitstop Race Experience, een tijdelijke racewinkel op Utrecht Centraal die is geopend door AKO en Ziggo, vind je de nieuwste kleding van de Red Bull Racing-lijn. De collectie bestaat uit o.a. polo’s, t-shirts, softshell jacks en de Max Verstappen Drivers Cap. Op deze Red Bull Racing-pet is een grote ‘33’ afgebeeld, zodat fans hun support aan Max Verstappen kunnen laten zien. De kleding komt voort uit een samenwerking tussen Red Bull Racing en PUMA en heeft een sportieve look.

Racen tegen Robert Doornbos in de Ziggo eBattle
Als bezoeker van de Pitstop Race Experience zul je niet alleen de Red Bull Racing-kleding vinden, maar ook de simulatoren van Playseat®. Hier kun je proberen de snelste rondetijd te klokken in de Ziggo eBattle F1. Iedere donderdag voor een Grand Prix weekend krijgen de tien snelste coureurs een uitnodiging voor een finalewedstrijd op vrijdag. De winnaar van de finale neemt het live in het nieuwe Ziggo Sport programma Formule 1 Café op tegen oud-Formule 1 coureur Robert Doornbos. 

Een vliegende start van het nieuwe Formule 1-seizoen
"Ook wij zijn aangestoken door de racegekte van het nieuwe Formule 1-seizoen”, zegt Sjaak Mark, algemeen directeur bij AKO. “De opening door Tom Coronel afgelopen maand was een groot succes. Sindsdien hebben we al hordes race-fans mogen ontvangen, waaronder de band Di-Rect."

Meer informatie over het volledige programma, assortiment en gasten vind je op www.ako.nl/pitstopraceexperience.


Bijlagen

Over AKO
AKO B.V. is met 100 leeswinkels Nederlands grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. De AKO-winkels zijn gevestigd in de belangrijkste winkelstraten van Nederland en op alle grote hightraffic locaties, zoals NS-stations en luchthavens.