Logo
Persbericht

Eindhoven, 14 september 2016  

ROLLS-ROYCE PHANTOM ZENITH COLLECTION AANGEVULD MET EXCLUSIEVE PICNIC HAMPER

Eind dit jaar stopt in Goodwood de productie van de Rolls-Royce Phantom Drophead en Phantom Coupé om plaats te maken voor de achtste generatie Rolls-Royce Phantom. Eerder presenteerde Rolls-Royce ter gelegenheid daarvan de tot vijftig exemplaren gelimiteerde Zenith Collection, een uiterst exclusief uitgevoerde en door maatwerkafdeling Rolls-Royce Bespoke ontworpen serie automobielen.

Details
De Zenith Collection kenmerkt zich door fraaie details, die subtiel verwijzen naar de legendarische geschiedenis van Rolls-Royce en de belangrijke rol van de Phantom daarin. Bijzondere accessoires complementeren de status van dit collectors item, waaronder de nieuwe Picnic Hamper, die als optie leverbaar is. Ook hoort er een uniek stukje materiaal van de productielijn uit Goodwood bij elke Rolls-Royce Zenith Collection, gepresenteerd in een speciale opbergruimte in het interieur. De vijftig exemplaren waren in korte tijd uitverkocht: toch wist importeur en dealer van Rolls-Royce voor Nederland CITO MOTORS in Eindhoven een Phantom Zenith Collection voor Nederland te bemachtigen en te verkopen.

Zenith Collection Picnic Hamper
De Zenith Collection Picnic Hamper, een uitdrukkelijke wens van eigenaren en bestuurders van de Phantom Zenith Collection, is uitgevoerd in een combinatie van Amerikaans walnotenhout en natuurlijk leder. De kleurstelling is aangepast op de binnen- en buitenkleuren van de auto. Elke Picnic Hamper heeft een plaquette aan de binnenzijde met een uniek nummer, dat overeenkomt met het nummer van de Rolls-Royce waar de set bij hoort.

Exclusief
De Picnic Hamper uit de Zenith Collection bevat kristallen wijnglazen, handgemaakt roestvrijstalen bestek, servetten met geborduurd Rolls-Royce logo en een handgemaakte walnotenhouten snijplank. Uiteraard ontbreekt ook een exclusief servies met geschilderde zwarte en platinum details op de randen niet.

Bespoke
De Rolls-Royce Zenith Collection en de Zenith Collection Picnic Hamper zijn ontworpen door de maatwerkafdeling Rolls-Royce Bespoke. Speciaal opgeleide vakmensen weten vrijwel elke wens te vertalen in kleuren, opties en materialen die in de auto verwerkt kunnen worden. In Nederland is CITO MOTORS Bespoke-specialist.

Einde persbericht



Bijlagen

CITO MOTORS/Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven is de enige importeur en dealer van Rolls-Royce in Nederland en biedt de gehele bandbreedte van verkoop tot aftersales aan. De showroom bevindt zich aan de Huizingalaan 66, 5628 CM in Eindhoven. 

CITO MOTORS/Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven maken deel uit van Van Laarhoven Holding, importeur en dealer van verschillende premium- en luxemerken in Nederland: Aston Martin, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover. Het familiebedrijf telt 300 medewerkers en werd opgericht in 1929.

Rolls-Royce Motor Cars heeft in 2015 3.785 auto’s verkocht, daarmee was 2015 het een na beste jaar in de 112 jarige geschiedenis van  het merk.

Rolls-Royce Motor Cars levert zeven modellen: Ghost, Ghost Extended Wheelbase, Phantom, Phantom Extended Wheelbase, Phantom Drophead Coupe, Phantom Coupe, Dawn en Wraith.

Rolls-Royce heeft 130 dealers over de hele wereld, verdeeld over bijna 50 landen.