Logo

Persbericht

31 mei 2016

MAXIMALE ZEKERHEID BIJ AANSCHAF OCCASION MET AUTOGARANTIE.NL

Particulier kan nu zelf auto kopen of verkopen met garantie

Jaarlijks worden er in Nederland zo'n 1,8 miljoen gebruikte auto's verkocht. Iets minder dan de helft daarvan wordt rechtstreeks van de ene aan de andere particulier verkocht. Naast een aantal voordelen, zoals de lagere aanschafprijs, heeft het kopen van een particulier in de regel een groot nadeel: de verkoper geeft geen garantie. Autogarantie.nl maakt aan die onzekerheid een einde en biedt een scherp geprijsde garantieverzekering aan voor occasions.

Autogarantie.nl biedt naar keuze zes of twaalf maanden volledige garantie op de meest kostbare reparaties van een tweedehands auto, die aan de motor, transmissie en aandrijving. Kopers van een gebruikte auto tot tien jaar oud en met maximaal 150.000 kilometer op de teller kunnen deze voordelige en complete garantieverzekering binnen zeven dagen na aanschaf online afsluiten.

Zekerheid
Directeur en initiatiefnemer Philip van Breukelen van Autogarantie.nl: “Het maakt niet uit of de auto gekocht is bij een particuliere aanbieder, een dealer of is geïmporteerd uit bijvoorbeeld Duitsland. Autogarantie.nl maakt het mogelijk om met garantieverzekering te kopen. Voor de koper is het daardoor aantrekkelijk om te kiezen voor de scherpe meeneemprijs van autobedrijven of om te kopen bij een particulier. Autogarantie.nl sluit het risico op hoge kosten achteraf uit.“Autogarantie.nl is ook interessant voor de particulier die de verkoopkansen van zijn auto wil vergroten. Tegen een kleine vergoeding kan hij de auto aanbieden met de garantieverzekering. Van Breukelen nogmaals: “Een auto met garantie verkoopt sneller en makkelijker dan een auto zonder zekerheden. Autograntie.nl vergroot dus de kans op een snelle verkoop.”

Verstandig
Motoren en versnellingsbakken van auto's worden steeds complexer. Een defect kan zonder enige waarschuwing vooraf optreden, ook bij jonge auto's. Zelfs een ogenschijnlijk kleine reparatie kan leiden tot hoge kosten. Onderdelen en arbeid zijn immers duur. Daarom is het altijd verstandig bij aanschaf van een andere auto een garantieverzekering af te sluiten. Garantie van Autogarantie.nl is niet gebonden aan één bedrijf of keten. Zelfs wanneer de auto tijdens een vakantie in het buitenland kapot gaat, dekt de verzekering de reparatie ter plaatse.

Gemak
Garantie afsluiten bij Autogarantie.nl gaat snel en gemakkelijk. Na het invoeren van het kenteken en de kilometerstand toont de website direct de premie voor een half jaar of een jaar lang garantie. Met een simpele muisklik wordt de garantieverzekering vervolgens afgesloten. Autogarantie.nl heeft de verzekering ondergebracht bij een van de grootste maatschappijen van Europa. De afhandeling is snel en de voorwaarden zijn duidelijk. De tarieven zijn bovendien scherp, want een garantieverzekering is al mogelijk vanaf 10,69 euro per maand.

Meer informatie over Autogarantie.nl is te vinden op www.autogarantie.nl.

Fotobijschrift:
Autogarantie.nl is een nieuwe aanbieder van garantieverzekering. Tegen lage kosten kan de particuliere koper of verkoper zijn auto tegen de meest kostbare technische problemen verzekeren. De maandtarieven zijn laag. Accountmanager Michelle Jongenengel en directeur en initiatiefnemer Philip van Breukelen kennen de details.


Bijlagen