Logo

PERSBERICHT  

NEGENDE EDITIE KLASSIEKERVEILING IN BARNEVELD OP 16 APRIL

BCA Autoveiling veilt 150 unieke klassiekers op één dag

Barneveld – BCA Autoveiling in Barneveld organiseert dit jaar voor de negende keer de welbekende Klassiekerveiling. Op zaterdag 16 april zijn zowel zakelijke als particuliere kopers welkom tijdens deze veiling waarbij 150 unieke klassiekers door de veilinghal zullen rollen. Vanaf 12.00 uur kunnen de aanwezigen hun unieke droomauto niet alleen voorbij zien komen, maar ook ruiken en voelen.

Het draait 16 april allemaal natuurlijk om circa 150 unieke, klassieke auto's, afkomstig van bedrijven en particulieren die deze auto’s een warm hart toedragen. Uniek aan deze veiling is dat alle aanwezigen niet alleen de auto’s kunnen bezichtigen, maar door de speciale veilingopzet de klassiekers ook van binnen kunnen ruiken en voelen. Op deze manier komt de droom van iedere klassieker liefhebber wel erg dichtbij. Naast de auto’s is de dag zelf ook een feestje bij BCA Autoveiling. Voorgaande jaren ontbrak het nooit aan sfeer, gezelligheid en nostalgie. Dit jaar zal het gegarandeerd weer een feestje worden.

Uniek aanbod
Iede Aukema, directeur van BCA Autoveiling, verwacht dat de Klassiekerveiling dit jaar weer een groot succes zal worden: ‘’De Klassiekerveiling is elk jaar weer een groot feest bij BCA Autoveiling. Ieder jaar brengt deze veiling weer honderden mensen bij elkaar met dezelfde interesse: prachtige auto’s met ieder weer een ander karakter en diverse prijsklassen. Dit grote en niet alledaags aanbod maakt deze veiling elk jaar weer speciaal.’’

De Klassiekerveiling op zaterdag 16 april begint om 12.00 uur. Toegang is voor iedereen gratis. Vanaf 09.00 uur zijn de klassiekers al te bekijken bij BCA Autoveiling in Barneveld. Meebieden kan in de veilinghal of online. Meer informatie is te vinden op www.bca-autoveiling.nl/klassiekerveiling.

Klassieker verkopen?
Bent u in het bezit van zo’n karakter op wielen? Dan kunt u deze ook aanbieden ter veiling. Meer informatie is tevens te vinden op www.bca-autoveiling.nl/klassiekerveiling.

 Einde persbericht


Bijlagen

Over BCA Autoveiling:
Met minimaal vijfhonderd autoveilingen per jaar is BCA Autoveiling marktleider voor gebruikte auto’s en andere voertuigen. Wekelijks veilt BCA in Barneveld meer dan duizend kavels. Het bedrijf is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.