Logo

PERSBERICHT  

500 AUTO'S TIJDENS LEASE WINTER VEILING OP 28 JANUARI

BCA Autoveiling trotseert de winter met warme buitenkansjes

Barneveld – Maar liefst 500 paar brandende koplampen brengt letterlijk licht in de duisternis van de donkere dagen eind januari. BCA Autoveiling in Barneveld verzorgt op donderdag 28 januari de Lease Winter Veiling waar 500 mooie ex-lease en fleetauto's worden geveild. Voor deelnemers aan de veiling staat er heerlijke winterkost klaar en bovendien zijn er speciale prijzen te winnen tijdens deze feestelijke personenwagenveiling.  

Het draait die 28ste januari natuurlijk om 500 mooie, jonge auto's, afkomstig uit lease en fleet. Ze zijn door hun vaak prima staat van onderhoud interessant voor zowel de zakelijke als de particuliere koper en, zoals gebruikelijk bij BCA, voorzien van een rapport van zowel de technische als de optische staat. Maar er is meer. Wie tijdens de Lease Winter Veiling auto’s koopt wordt beloond. Bij aanschaf van zes auto's, wordt de koper beloond met een credit. Eén credit levert een SONOS Play 1 op, twee credits een SONOS Play 3. Drie credits zijn zelfs goed voor een iPad Pro. Leuke prijzen dus bij deze speciale veiling van voornamelijk zakelijk ingezette vierwielers.

Themaveilingen
Iede Aukema, directeur van BCA Autoveiling, verwacht komend jaar nog meer themaveilingen te organiseren in Barneveld: "Door de enorme groei van het aantal door BCA geveilde auto’s in de afgelopen jaren, is het aanbod steeds meer divers geworden. Door middel van themaveilingen, zoals de Lease Winter Veiling met uitsluitend jonge ex-lease- en fleetauto's, stemmen we het aanbod af en weten de belangstellenden precies  wat voor soort auto’s worden geveild. We maken van dit soort themaveilingen een echt feestje voor alle bezoekers en met mooie prijzen voor de succesvolle bieders."

De Lease Winter Veiling van 500 jonge auto's op donderdag 28 januari begint om 10.00 uur. Vanaf 8.00 uur zijn de auto's te bekijken bij BCA Autoveiling in Barneveld. Meebieden kan in de veilinghal of online. Meer informatie is te vinden op www.bca-autoveiling.nl, waar enkele dagen voor de veiling de complete kavellijst en technische rapportages te bekijken zijn.

- Einde persbericht -


Bijlagen

Over BCA Autoveiling:
Met minimaal vijfhonderd autoveilingen per jaar is BCA Autoveiling marktleider voor gebruikte auto’s en andere voertuigen. Wekelijks veilt BCA in Barneveld meer dan duizend kavels. Het bedrijf is een onderdeel van British Car Auctions (BCA), Europa’s grootste veiling voor personenauto’s, bestelwagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen. De BCA Groep heeft vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.