Logo

Travel + Leisure gaat live op Instagram om te toosten op het Bucuti & Tara Beach Resort, als 2022 World's Best Awards winnaar
Aruba's enige hotel dat de onderscheiding krijgt van Travel + Leisure

Amsterdam, 28 juli 2022 – Travel + Leisure hoofdredactrice Jacqui Gifford ging op 13 juli 2022 live op Instagram om haar glas te heffen en te proosten op de winnaars van de 2022 World's Best Awards, waaronder het Bucuti & Tara Beach Resort. Het adults-only hotel was het enige hotel op Aruba die de World's Best Awards lijst behaalde. Het Bucuti & Tara Beach Resort was trots om deel uit te maken van de viering en om uitgeroepen te worden tot de 25 beste vakantiehotels in het Caribisch gebied, Bermuda en de Bahama's.      

"Nu het reizen weer aantrekt en mensen op zoek zijn naar nieuwe reis ideeën en inspiratie, ben ik verheugd dat ik deze ongelooflijke bron van favoriete plaatsen en bedrijven van onze lezers kan delen", zei Travel + Leisure hoofdredacteur Jacqui Gifford. "Je zult bestemmingen vinden die je meenemen en een duidelijk gevoel van behoren geven - of je je nu richt op het opnieuw verbinden met de natuur of jezelf wil onderdompelen in lokale culturen. Onze felicitaties gaan uit naar de winnaars van dit jaar voor hun bijzondere gastvrijheid en voor het creëren van unieke ervaringen die alle soorten reizigers aanspreken."

World’s Best Awards
De World's Best Awards, die nu voor de 27e keer worden uitgereikt, weerspiegelen wat veeleisende reizigers die Travel + Leisure lezers denken dat de beste reiservaringen ter wereld zijn. Ontworpen om te dienen als een betrouwbare bron voor miljoenen enthousiaste reizigers, deelt Travel + Leisure: ‘’De beste resorts in het Caribisch gebied, Bermuda en de Bahama’s, volgens de lezers van Travel + Leisure, zetten het oogverblindende landschap van de regio in het middelpunt.

Travel + Leisure is een van 's werelds meest prestigieuze en betrouwbare reis media kanalen. Kritische lezers vertrouwen op het platform voor inspiratie tijdens het plannen van hun volgende avonturen, welke gebaseerd zijn op authenticiteit en passie. Op alle platforms streeft Travel + Leisure ernaar om de ervaringen van reizigers te verbeteren, hen tijdens hun reis van dienst te zijn en hen durven te laten dromen.

Deze aanpak wordt gedeeld en is terug te vinden tijdens de exacte vakantie-ervaring waar gasten zich in kunnen laten onderdompelen in het Bucuti & Tara Beach Resort. Gasten die verblijven in het Eagle Beach resort ontdekken waarom elementen als romantiek, wellness en duurzaamheid worden ondersteund door het zijn van het Nr. 1 hotel voor romantiek in het Caribisch gebied en Top 10 in de wereld. Terwijl het resort tegelijkertijd het Caribische eerste en enige gecertificeerde koolstofneutrale hotel is.

Om meer te ontdekken zijn de Travel + Leisure 2022 World's Best Awards te zien in het augustusnummer 2022 van Travel + Leisure dat op 22 juli in de kiosken ligt. Online is het magazine hier te vinden.


Bijlagen

Over Bucuti & Tara Beach Resort 

Het Bucuti & Tara Beach Resort is een adults-only, milieuvriendelijk en intiem resort gelegen op Eagle Beach, het mooiste strand van Aruba. Met een romantische sfeer, kunnen gasten genieten van de huidige 45 suites en 59 kamers met een schitterend uitzicht op zee. Het aan zee liggende Elements restaurant biedt overvloedige opties van gerechten aan met daarbij gezondheid en veiligheid voorop. Fijnproevers kunnen genieten van een 5-8 gangen menu, gecombineerd met een wijn gekozen door een sommelier in Bucuti & Tara's tweede Chef's Table restaurant, SENSES. Creatieve en heerlijke veganistische en vegetarische gerechten staan centraal in het menu. Extra faciliteiten voor een onvergetelijke romantische ervaring zijn onder andere verschillende wellness programma’s en een privé diner op het strand. Ga voor meer informatie naar: www.bucuti.com. 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn