Logo

De leukste tussenstops voor de zomervakantie

Amsterdam, 5 juli 2022 – Wil jij Schiphol ook zo graag vermijden? Pak dan lekker de auto en maak een tussenstop op de leukste plekken in België, Duitsland en Frankrijk. Geen gedoe en stress op de luchthaven, maar juist met een rustig gevoel de vakantie ingaan. Het enige waar jij je druk over hoeft te maken is of de broodjes zijn gepakt, de iPads op 100% staan en de auto is volgetankt of opgeladen. Hit the road en geniet van een zonnige vakantie op de meest bijzondere plekken!

Midden in een bruisende stad vol historie – YAYS Antwerp Opera
Stop als eerste bij de prachtige Serviced Apartments van YAYS Antwerp Opera. Deze locatie van YAYS is gelegen in het hart van Antwerpen. De stad van historische gebouwen, maar ook dé stad van architectuur, mode en design. Het interieur in de appartementen heeft een art nouveau style, maar dan met een speelse knipoog. Geniet van de comfort die de kamers bieden, evenals de warme sfeer en zachte vormen van het interieurontwerp. In de lobby is er een YAYS Neighbourhood Wall waarop diverse tips en noviteiten vanuit de ‘neighbours’ van YAYS te vinden zijn. Haal hier inspiratie uit en wie weet zit jij binnenkort bij een verrassend nieuw eettentje!

Oase van rust op maar 45 min van Parijs – Le Barn
Midden in natuurpark Haute Vallée de Chevreuse, op  45 minuten rijden van Parijs, ligt het Le Barn Hotel. Het hotel bestaat uit twee landbouwschuren, waarin een groot deel van de kamers van het hotel zijn ondergebracht. Ideaal voor de bezoeker die voor natuur én comfort gaat. Geniet van culinaire gerechten in het restaurant van Le Barn, La Serre. Het restaurant serveert gerechten op basis van producten uit de  permacultuur moestuin. Of steek de handen uit de mouwen en help mee met het oogsten van de seizoensgroenten en fruit. Om van de autorit bij te komen is er een spa te vinden in de oude windmolen op het terrein. Ontspan buiten in de hottubs met uitzicht over het bos en de paardenstallen. Laad weer helemaal op zodat je klaar bent voor de volgende autorit. Extra fijn: er is nog volop plek in juli en augustus!

Unieke historische ervaringen in Frankrijk – Les Castels
Voor wie op zoek is naar een unieke ervaring in de natuur met een authentiek en historisch randje, is absoluut aan het juiste adres bij Les Castels. De 4- en 5-sterren campings van Les Castels vormen al meer dan 60 jaar de mooiste campingterreinen van Frankrijk en liggen op ongerepte terreinen rond indrukwekkende oude kastelen en landhuizen of op bijzondere locaties in een unieke natuuromgeving. Bij elke camping worden lokale activiteiten en evenementen georganiseerd. Overnacht bijvoorbeeld bij Castel camping Le Brévedent in Normandië voor een muzikale ervaring. Bij dit 18-eeuwse jachthuis worden namelijk verschillende muziekevenementen georganiseerd waar nieuwe talenten worden geïntroduceerd maar ze bieden ook een open podium voor iedereen die zelf wil deelnemen!

Een sprookjesachtig verblijf – Airbnb
Toch liever een tussenstop in Duitsland maken? Dit is zeker mogelijk! Via Airbnb vind je de meest unieke verblijven wereldwijd. Onlangs introduceerde het accommodatieplatform een nieuwe manier van zoeken, namelijk “Airbnb Categorieën”. Dit maakt het nog gemakkelijker om per categorie op zoek te gaan naar de mooiste parels. Van Tiny Houses tot Woonboten en van Design woningen tot Boomhutten. Ook vind je de categorie “Kastelen” met onder andere dit sprookjesachtige kasteel, gelegen in Bad Hönningen, Rheinland-Pfalz in Duitsland. Dit 800 jaar oude kasteel bevindt zich in het midden van uitgestrekte wijngaarden en beschikt over de meest charmante kamers om in te verblijven. Hier geniet je van een sprookjesachtig avontuur, vooral tijdens een diner met kaarslicht en het decor van het kasteel op de achtergrond. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen in de indrukwekkende wijnkelder!


Bijlagen

Over USP Marketing PR
USP Marketing PR is een onafhankelijk PR bureau gespecialiseerd in toerisme, hospitality en lifestyle. Het bureau is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Brouwersgracht in hartje Amsterdam. USP Marketing PR vertegenwoordigt wereldwijde brands zoals: Emirates, NYC & Company, Essential Costa Rica, Tourism Authority of Thailand, Japan National Tourism Organization, Airbnb, St. Maarten Tourism Board en Norwegian Cruise Line. Zie voor meer informatie www.usp.nl.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn