Logo

Nuki producten zijn voortaan verkrijgbaar in Apple Stores in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Nederland - zowel in de 96 winkels offline als online op apple.com.

Vanaf vandaag zijn het Nuki Smart Lock 3.0 en de speciaal voor Apple ontworpen Nuki Smart Access Kit 3.0 verkrijgbaar in diverse Apple Stores waaronder Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, UK en Nederland. De nieuwste generatie van het achteraf te monteren deurslot is compatibel met Apple HomeKit en kan in slechts een paar minuten geïnstalleerd worden en klaar zijn voor gebruik.

Nuki 3.0 generatie werkt met Apple HomeKit

"De evolutie van Apple HomeKit is de afgelopen jaren fenomenaal geweest. Het is moeilijk het smart home-landschap zonder voor te stellen," legt Nuki CEO en mede-oprichter Martin Pansy uit. "De meerderheid van onze gebruikersbasis zit op iOS, dus de HomeKit-integratie in onze derde product generatie was essentieel. We zijn dan ook erg blij dat we onze Smart Locks vanaf vandaag in meer internationale Apple Stores kunnen zien."

De Nuki Smart Access Kit 3.0 is exclusief beschikbaar voor Apple klanten. Het omvat het Nuki Smart Lock 3.0, de Nuki Fob en het Nuki Keypad. De Smart Lock 3.0 is verkrijgbaar in elegant wit, en past naadloos in elk interieur. De Nuki Fob, een compacte Bluetooth afstandsbediening, en de Nuki Keypad zijn praktische alternatieven voor het openen van deuren via Apple's Home app of de Nuki app. De Fob maakt openen mogelijk met met een druk op de knop - perfect voor kinderen of senioren zonder smartphone. Met de Keypad kan de deur worden geopend via toegangscodes van zes cijfers, die individueel kunnen worden toegewezen.

Meer gemak en gemoedsrust in het dagelijks leven

In slechts een paar minuten kan de Nuki Smart Lock 3.0 achteraf op de bestaande voordeur worden gemonteerd - zonder schroeven of boren. Na installatie is het slimme deurslot direct geïntegreerd in HomeKit en kan het worden bediend via de Home-app op Mac, iPhone en iPad, en via Siri-spraakbesturing. Automatiseringen en integratie met andere smart home-apparaten brengen meer comfort in het dagelijks leven. Met HomeKit kunnen bijvoorbeeld de lampen worden aangezet zodra iemand de deur ontgrendelt. Terwijl je geniet van de avond na het werk, kan je ervoor zorgen dat de voordeur op een gewenst tijdstip veilig wordt vergrendeld. Dit werkt ook op afstand zonder de optioneel verkrijgbare Nuki Bridge (www.nuki.io/bridge) dankzij Apple HomeKit, HomePod mini, Apple TV, of iPad ingesteld als home hub binnen Bluetooth-bereik van het Nuki Smart Lock.

Prijzen en beschikbaarheid van Nuki-producten bij Apple

Een Nuki Smart Lock 3.0 kan rechtstreeks bij Apple worden gekocht voor een prijs van 149 euro. De exclusieve Nuki Smart Access Kit 3.0 is verkrijgbaar voor 249 euro en omvat de Smart Lock 3.0, het Nuki Keypad en de Nuki Fob. De producten zijn online verkrijgbaar op apple.com en offline in 96 Apple Stores in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.


Bijlagen

Over Nuki Home Solutions 

Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa.

Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. In Graz werken intussen ruim 100 mensen. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock in de actuele versie 3.0 en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst. Meer informatie is te vinden op https://nuki.io.

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn