MANDALI INTRODUCEERT  FAMILIE YOGA RETRAITE

Beeld: Lauren Roxburg

Het eerste familie yoga retraite bij Mandali 

Aankomende meivakantie verwelkomt Mandali samen met Yoga Leentje voor het eerst gezinnen. Een unieke mogelijkheid op deze waanzinnige locatie in Italië. Zij delen een gebalanceerd programma waarin verbinding en echt samen zijn centraal staat. Laat je meevoeren door een gepassioneerd team om yoga in breedste zin van het woord te ontdekken; een mix van yoga voor volwassenen, yoga voor de kinderen, verbindende ouder-kind yoga lessen, massages, creativiteit, muziek, volop ruimte voor rust, opladen, natuur, heerlijk eten en een prachtige spa.

Een onvergetelijke ervaring op deze betoverende locatie

Deze week is speciaal ontwikkeld voor gezinnen, of je nu met één kind samenkomt of er met een grotere gezinssamenstelling wilt zijn of deze week samen met een vriend en kind wilt beleven. Het programma is erop gemaakt dat je op verschillende manieren verbinding mee kunt maken; met jezelf, elkaar en de natuur. Deze week is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Alle sessies en activiteiten zijn afgestemd op de deelnemende gezinnen.

Datum en prijzen

Prijzen variëren per kamertype en gezinssamenstelling. Prijzen zijn inclusief alle maaltijden bijpassend bij het programma, alle lessen, de workshops en de liefdevolle begeleiding. Prijzen zijn voor u als ouder met kind en starten vanaf €1.550, klik hier voor het volledige overzicht. Voor advies over welke kamer het meest geschikt is voor uw gezinssamenstelling en behoeften neem contact op met Mandali via [email protected].

De retraite zal plaatsvinden van 1 mei tot 7 mei op Mandali Retreat Center in Quarna Sopra, Italië. Voor meer informatie en boekingen ga naar https://mandali.org/retreats.

Beeld: Charity Grace LeBlanc

Over Mandali

Mandali is qua architectuur geïnspireerd op de omliggende typisch Italiaanse middeleeuwse dorpjes en grotendeels gebouwd met hergebruikte oude materialen. Architecten Gian Carlo e Matteo Primatesta hebben het gevoel van een rustiek bergdorpje weten te vangen in hun ontwerp. Dat bestaat uit verschillende huisjes die in totaal tot 57 gasten kunnen faciliteren. Mandali biedt ruime keuze aan accommodaties voor elk budget. Van premium eenpersoonskamers met uitzicht op de tuinen en het prachtige Lago d'Orta, kleine maar prachtig ontworpen hermitages, tot aan gedeelde kamers.

Binnen Mandali staat duurzaamheid centraal en komt dit thema in al haar facetten naar voren. Het centrum is grotendeels gebouwd met milieuvriendelijke, hergebruikte materialen. Het verwarmingssysteem wordt gevoed door houtsnippers en zowel de keuken alsook het zwembad worden voorzien van stroom opgewekt doormiddel van zonne-energie. Alle energie die overblijft wordt geleverd aan het lokale hoofdnet, zodat het ook door de lokale gemeenschap kan worden gebruikt. Duurzaamheid geldt dan ook voor het dagverse vegetarische menu, dat zowel lokaal als biologisch wordt ingekocht. 

 


Bijlagen

OVER MANDALI

Mandali is een spirituele vrijhaven, open voor iedereen op zoek naar rust en inzicht. Mandali verwelkomt leraren en meesters van allerlei achtergronden en tradities. Mandali is een spirituele speeltuin, met een uniek aanbod aan speelse programma's die je helpen om verbinding te maken met je diepste zelf. De organisatie van Mandali bestaat uit een groep toegewijde experts op uiteenlopende vlakken, gespecialiseerd in het creëren van een warme en liefdevolle sfeer waar mensen zich veilig, gelukkig, verbonden en vrij voelen. Voor het actuele wisselende aanbod kijk op www.mandali.org/retreats/mandali-retreats of ga naar   www.mandali.org 

Voor beeldmateriaal maak een account aan of log in op www.gan-baroo.com/pressroom Ganbaroo PRPR
+31 (0) 6 46 84 33 78
[email protected]
www.gan-baroo.com
#ganbarooprpr

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn