Logo

 

Anker Innovations introduceert de Eufy Video Doorbell Dual, eerste slimme deurbel met 2 camera’s

 

Thuisblijven voor je pakketje hoeft niet meer, met de Eufy Video Doorbell Dual heb je 24/7 zicht op jouw geleverde pakket

Wageningen, 24 februari 2022Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, brengt vandaag de Eufy Video Doorbell Dual op de markt. Deze tijdens de CES aangekondigde nieuwe AI-aangedreven video deurbel is de eerste deurbel met twee camera’s. Naast de 2K-camera voor een volledig beeld van de bezoeker, heeft de deurbel ook een tweede 1080p-camera die naar beneden is gericht om geleverde pakketten in de gaten te houden. Door blinde vlekken weg te halen hebben bewoners optimaal zicht en kunnen pakketten veilig op de deurmat afgeleverd worden. De Eufy Video Doorbell Dual is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor €249,-. 

Deurbel met persoons- en pakketdetectie
De Eufy Video Doorbell Dual beschikt over de exclusieve Delivery Guard-functie. Wanneer het pakket afgeleverd wordt, ontvang je een melding dat het pakket voor de deur ligt en een of meerdere herinneringen om het pakket op te halen, zodat je dit niet vergeet. Om te zorgen dat ongenodigde bezoekers jouw pakket niet meenemen, ontvang je een melding wanneer iemand het pakket nadert en kun je via 2-way audio met hen communiceren. 

De Eufy Video Doorbell Dual heeft daarnaast 2 sensoren om personen te herkennen en identificeren. Door de AI-technologie worden familie en vrienden herkend en kun je ervoor kiezen om alleen meldingen te ontvangen wanneer het gaat om onbekenden. Daarnaast constateert de Radar and Passive Infrared-technologie het soort beweging, wat zorgt voor vermindering van valse meldingen met 95%. De radar kan door middel van afstand en invalshoek beoordelen of iemand rond aan het hangen is bij de woning en, indien nodig, de ongewenste gast een waarschuwing sturen. 

Beveiligingsrapporten
Een uitdaging bij het gebruik van meerdere beveiligingscamera's, is dat je tientallen video's moet bekijken om een specifieke gebeurtenis te vinden. De vernieuwde app van Eufy Security lost dit probleem op door dagelijks een beveiligingsrapport te delen dat vastgelegde video's per dag of uur kan weergeven. Bovendien kunnen gebruikers video's sorteren op tijdstip of het type gebeurtenis, zoals ‘persoon’ of ‘pakket’. 

Opslag zonder abonnementskosten  
De meegeleverde HomeBase heeft ingebouwde opslag van 16GB. Hierdoor heb je geen abonnement nodig om de opnames terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij is de deurbel zowel op de bestaande bedrading als draadloos te installeren. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee na volledig opladen. De Eufy Video Doorbell Dual is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Coolblue voor 249,-. 

Product specificaties:


Bijlagen

Voor meer informatie

Whizpr
Nini Joostens, Linda van Essen
E-mail: anker[at]whizpr.nl

Anker
Claudia Meijer
E-mail: claudia.meijer[at]anker.com