Logo

Golden Rock Resort op St. Eustatius gaat samenwerking aan met USP Marketing PR

Amsterdam, 21 februari 2022 – Het gloednieuwe Golden Rock Resort op Sint Eustatius heeft USP Marketing PR aangesteld als haar PR en Marketing bureau voor de Nederlandse en Belgische markt. Het luxe-lifestyle resort is in het najaar van 2021 geopend aan de voet van de 600 meter slapende vulkaan, the Quill. Het op één na kleinste eiland van de Nederlandse Antillen staat vooral bekend als duik- en hikebestemming en is op slechts 20 minuten vliegen van Sint Maarten te bereiken. Het Golden Rock Resort, met een Nederlandse eigenaar, heeft nu al geschiedenis geschreven om als grootste hospitality ontwikkeling de markt van St Eustatius te betreden.

Verborgen geheim in het Caribisch gebied
Het Golden Rock Resort, gelegen op één van de laatste verborgen geheimen in het Caribisch gebied, luidt een nieuw tijdperk in voor deze ongerepte bestemming. Als eerste en enige luxe-lifestyle resort op het eiland is dit een absolute toevoeging aan het scala van accommodatie aanbod in het upscale segment op het eiland.

Het resort telt 32, op de omliggende natuur geïnspireerde, kamers en suites met uitzicht op zee. In de zomer van dit jaar worden hier nog eens 22 villa’s aan toegevoegd. Elementen als natuur en avontuur waar St. Eustatius om bekend staat worden gecombineerd met luxe, wellness en mindfulness faciliteiten op het resort. Er zijn 2 zwembaden en deze zomer wordt er ook een zoutwater lagune en beachclub geopend. Breeze, het à la carte restaurant van het Golden Rock Resort biedt lokale bewoners en gasten een fantastische eetgelegenheid met eindeloos uitzicht op zee en de naburige eilanden als St. Barth en Sint Maarten. Speciale aandacht gaat uit naar de prachtige tropische tuinen op het resort die zorgen voor een kleurrijk en groen decor.

Opnieuw vormgeven van St. Eustatius
Dhr. Peter Barnhoorn, eigenaar van het Golden Rock Resort zegt: “We zijn toegewijd aan het mede vormgeven van St. Eustatius en het stimuleren van het toerisme van de bestemming, terwijl we de authentieke idyl-eilandervaring behouden. Dit zal als basis dienen voor onze merkidentiteit - van onze duurzame programmering tot onze verhoogde serviceniveaus - alles komt samen in een levendige sfeer. USP Marketing PR is met hun in-house kennis en ervaring op gebied van hospitality en destination marketing de ideale partner om de Nederlandse en Belgische markt te betreden.”

Marloes van den Boogaard, Managing Director bij USP Marketing PR: “Wat een mooi avontuur om bij betrokken te mogen zijn als bureau. De zorg en aandacht voor het eiland zijn duidelijk zichtbaar terug te zien in het Golden Rock Resort. Over ieder detail is nagedacht en dat maakt dit resort een unieke locatie op het eiland en in het hele Caribische gebied. Wie van duiken, hiken en luxe houdt is hier op de juiste plek. Aan ons de taak om St. Eustatius, ook wel Statia genoemd, op de kaart te zetten als vakantiebestemming en om de bekendheid van het resort te vergroten.”

Voor meer informatie over het Golden Rock Resort, zie: www.goldenrockresort.com 

Voor meer informatie over USP Marketing PR, zie: www.usp.nl 


Bijlagen

Over het Golden Rock Resort
Het Golden Rock Dive & Nature Resort is geopend in het najaar 2021 en is gelegen op een 16 hectare heuvel op een van de laatste onbekende eilanden en verborgen geheimen in het Caribisch gebied, Sint Eustatius. Met een eigentijdse tropische uitstraling, kunnen gasten genieten van de huidige 32 kamers en suites met een ongeëvenaard uitzicht op de oceaan. Breeze, het restaurant van het resort biedt verfijnde gerechten met verse lokale producten en mondiale smaken. Buitenfaciliteiten zijn onder andere de onberispelijke tuinen vol kleurrijke bloemen, een asymmetrisch zwembad en een binnenkort te openen zoutwater lagune met beachclub. Daarnaast biedt het resort een gym, twee behandelkamers voor massages en is er ook een multi-functional sports-court met o.a. een tennisbaan te vinden. Ga voor meer informatie naar: www.goldenrockresort.com


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn