Logo

 

Europa-Park start zomerseizoen met Pre-Opening Weekend op 19 en 20 maart 2022

 

De afgelopen weken is er in Europa-Park hard gewerkt om alles in orde te brengen voor het zomerseizoen 2022. Die grote inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen, want voor het eerst in de geschiedenis opent Duitslands grootste attractiepark zijn poorten een week vóór de officiële start van het seizoen met het Europa-Park Pre-Opening Weekend op 19 en 20 maart.

 

Nieuwigheden

Behalve voor onderhoudswerkzaamheden is de voorbije periode ook gebruikt voor een uitgebreide herinrichting van het Oostenrijkse themagebied. Daarnaast is er volop gerepeteerd en zullen er op de talrijke podia van het attractiepark nieuwe shows gepresenteerd worden. Ook krijgt de dagelijkse parade enkele nieuwe hoogtepunten. Alles is in gereedheid om een week eerder op te gaan. Tijdens het Europa-Park Pre-Opening Weekend op 19 en 20 maart kunnen bezoekers deze nieuwtjes al beleven.

 

Seizoen start op 26 maart

Het officiële zomerseizoen start op 26 maart 2022. Op de tussenliggende dagen vindt in het attractiepark opnieuw de grootste beurs ter wereld op het gebied van cloud, hosting en servers plaats: CloudFest 2022.


Bijlagen

Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa. Op beoordelingssites als Zoover en Tripadvisor scoort het park hogere cijfers dan de bekende parken en is daarom niet voor niets meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa. Daarnaast is Europa-Park al zeven keer op rij uitgeroepen tot beste park ter wereld! In het park zijn 15 Europese landen tot in de kleinste details nagebouwd. Verdeeld over deze themagebieden bevinden zich de meer dan 100 (!) attracties en shows. Geen enkel ander attractiepark heeft zo’n groot aanbod. Achtbaanliefhebbers komen er helemaal aan hun trekken. Er staan er maar liefst 13. Voor de bezoekers die het rustiger aan willen doen, staat er dagelijks 23 uur show op het programma. Vanaf 28 november 2019 beschikt Europa-Park ook over een indoor Waterwereld: Rulantica. Aan de rand van het park staan 6 bijzondere themahotels. Avontuurlijker overnachten? Dat kan in de ingerichte tipitenten, huifkarren en blokhutten of op de camping. Meer informatie: www.europapark.de/nl


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn