Logo

Regent Seven Seas Cruises® biedt gasten nog meer luxe op 280 reizen tot 2024
De rederij lanceert Upgrade Your Horizon-promoties waarbij gasten genieten van een 2-categorie Suite Upgrade

Amsterdam, 20 januari 2022 – Regent Seven Seas Cruises® heeft Upgrade Your Horizon gelanceerd waarbij gasten kunnen genieten van een 2-categorie Suite Upgrade, tot aan een Penthouse Suite, wanneer ze boeken voor 28 februari 2022.

Bijzondere extra’s
De royale upgrade geeft gasten de kans om te genieten van suites die nog meer ruimte bieden en bijzondere extra’s, zoals een 1-nacht pre-cruise hotelovernachting inbegrepen in de cruiseprijs bij een upgrade naar een Concierge Suite, of de extra service die wordt geleverd met een persoonlijke butler bij een verblijf in een Penthouse Suite.

Er zijn 280 reizen van toepassing in het aanbod, waaronder cruises tot april 2024 die varen naar Afrika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, het Caribisch gebied, de Middellandse Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika en meer.

Gasten uit Europa profiteren daarnaast ook van een lage aanbetaling van 10%.

"Wij zijn trots op het leveren van de hoogste normen van luxe in een werkelijk ongeëvenaarde ervaring, en met deze upgrade aanbieding, worden gasten verblijd met verhoogde in-suite service op hun volgende cruisevakantie," aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. "We zijn verheugd om reizigers een overvloed aan keuze te bieden om de wereld te zien in het comfort van onze luxueuze vloot die ongeëvenaarde ruimte op zee biedt op 280 reizen als onderdeel van de twee-categorie upgrade." 

Wereldcruises, Grand Voyages en afvaarten aan boord van Seven Seas Grandeur® zijn niet inbegrepen in het Upgrade Your Horizon-aanbod.

Upgraded horizons over de hele wereld
Upgrade Your Horizon biedt gasten de kans om te genieten van nog meer luxe en in-suite service niveaus op 280 reizen tot april 2024. Regent Seven Seas Cruises heeft verschillende afvaarten uitgelicht om reizigers te helpen hun volgende ongeëvenaarde ervaring te plannen met alle luxe inbegrepen. Meer is te vinden op RSSC.com/upgrade-your-horizon.

Regent’s continue groeiende aanbod aan luxe geeft gasten de mogelijkheid om te genieten van een ontspannen, verwende cruisevakantie, inclusief onbeperkte excursies aan wal, gastronomische gerechten in een reeks van specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, kwaliteitswijnen en sterke dranken, een dagelijks bijgevulde drank- en minibar, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, valet laundry en fooien.

Noord-Europa
Sights of St Petersburg
Seven Seas Splendor®
Stockholm naar Stockholm
26 augustus 2022 - 10 nachten

De Sights of St Petersburg cruise geeft gasten de kans om de onbekende cultuur en fascinerende geschiedenis van St Petersburg te verkennen met 2 nachten in de Russische haven op een reis die in totaal 48 excursies aan wal telt, die inbegrepen in de cruiseprijs zijn. Naast een bezoek aan Zweden, Finland, Letland, Litouwen en Polen, kunnen luxe reizigers deelnemen aan een ontspannen rit langs landwegen naar het openluchtmuseum van Rocca Al Mare vanuit Tallinn, Estland en een bezoek brengen aan wat ooit een topgeheime Sovjet kernwapen faciliteit diep verborgen in het Plokstine Bos was, vanuit Klaipėda, Litouwen.

Canada en New England
First Glimmer of Fall
Seven Seas Navigator®
New York naar Montréal
9 september 2022 - 11 nachten

De First Glimmer of Fall cruise biedt tot 70 excursies aan wal terwijl gasten worden getrakteerd op de glorieuze tinten van herfstachtig Canada en New England. De doorvaart van het Cape Cod-kanaal is een extra hoogtepunt waarbij gasten een bezoek kunnen brengen aan een Gilded Age herenhuis in Newport, Rhode Island of Captain Cook's Trail kunnen volgen via een schilderachtige rit langs de ruige kust van Corner Brook, Newfoundland.

Alaska
Brown Bears & King Salmon
Seven Seas Mariner®
Seward naar Vancouver
14 september 2022 - 7 nachten

Van beren tot walvissen, van torenhoge gletsjers tot diepe, groene valleien, geen enkele andere bestemming op aarde biedt zoveel wilde dieren en bijzondere landschappen als Alaska. Er zijn tot 64 excursies aan wal inbegrepen op de Brown Bears & King Salmon cruise, waaronder een zeeotter en wilde dieren zoektocht in Sitka of kanoën naar de Mendenhall Glacier in Juneau.

Zuid-Amerika
Delights of Brazil & the Caribbean
Seven Seas Mariner®
Buenos Aires naar Miami
10 december 2022 - 28 nachten

De Delights of Brazil & the Caribbean cruise heeft een overnachting in Rio De Janeiro, Brazilië en reist naar de afgelegen eilanden Ilha Grande, Brazilië en Devil's Island, Frans Guyana voordat gasten het beste van de Oost-Caraïben ontdekken. Er zijn tot 76 excursies inbegrepen over 8 eilanden en gebieden, inclusief een meanderende cruise op het Itajura kanaal met een stop op een afgelegen strand op Papagaio eiland van Cabo Frio, Brazilië.

De Caraïben
Holiday in Harvest Caye
Seven Seas Splendor®
Miami naar Miami
13 december 2022 - 7 nachten

Gasten kunnen door de lucht zweven op een zipline of een bezoek brengen aan Maya-ruïnes en een specerijenboerderij op een privé-eiland op deze Holiday in Harvest Caye cruise. Er zijn in totaal tot 70 excursies inbegrepen in de cruiseprijs waaronder in aanleghavens Honduras, Belize, Mexico en Florida.

Afrika
Wines, Dunes & Wildlife
Seven Seas Voyager®
Kaapstad naar Kaapstad
6 december 2022 - 15 nachten

De Wines, Dunes & Wildlife cruise begint of eindigt met een landtour van 3 nachten inbegrepen in de prijs en vaart naar havens in Zuid-Afrika, Namibië en Mozambique. Gasten op de cruise profiteren van maximaal 20 inbegrepen excursies aan wal, waaronder het ontdekken van het ongerepte natuurgebied Addo Elephant Park in Port Elizabeth, Zuid-Afrika of genieten van de bruisende centrale markt en het 18e-eeuwse fort in de hoofdstad van Mozambique, Maputo.

Middellandse Zee
An Iberian Exploration
Seven Seas Voyager®
Barcelona naar Lissabon
25 juni 2023 - 7 nachten

Een 7-nachten durende cruise bezoekt het Iberisch schiereiland, het eiland Ibiza en Casablanca, Marokko. Van de 65 inbegrepen excursies die An Iberian Exploration te bieden heeft, zijn de hoogtepunten een panoramische vaart rond het Alpujarras-gebergte in Almeria, Spanje en het verkennen van de twee betoverende traditionele vissersdorpjes Alvor en Ferragudo vanuit Portimão, Portugal.

Azië
Colorful Gardens, Bright Landscapes
Seven Seas Explorer®
Tokio (Yokohama) naar Tokio
20 oktober 2023 - 11 nachten

Geniet van de verbluffende kleuren van Japan in de herfst met een rondreis door Tokio die een bezoek brengt aan Kyoto, Hiroshima, Nagasaki en meer. Gasten kunnen zich volledig onderdompelen op de Colorful Gardens, Bright Landscapes cruise met maar liefst 36 inbegrepen excursies aan wal, waaronder een rit naar Mount Fuji vanuit Shimizu, plus een 3-nachten Vibrant Tokyo pre- of post-cruise landprogramma, inbegrepen in de cruiseprijs.

Australië & Nieuw-Zeeland
New Zealand, New Year
Seven Seas Explorer®
Sydney naar Auckland
22 december 2023 - 14 nachten

Breng de feestdagen van 2023 door met een ontdekkingstocht Down Under aan boord van het meest luxueuze schip ooit gebouwd™, Seven Seas Explorer®. De New Zealand, New Year cruise brengt gasten langs de westkust van Australië, Tasmanië en zowel het Noord- als het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Tot 46 inbegrepen excursies aan wal omvatten een rit met een vintage trein in Melbourne, Australië en het aanschouwen van een briljante lichtshow gemaakt door duizenden kleine glimwormen in de Kawiti grotten in de Bay of Islands, Nieuw-Zeeland.


Bijlagen

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 30 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en vanaf 2023 Seven Seas Grandeur™ – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Met ongeëvenaarde ruimte aan zee™ kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Inbegrepen zijn excursies aan wal, alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, valet laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Zie voor meer informatie ook: www.RSSC.com.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn