Logo

Zeilen langs de Kroatische kust met de wind als je gids
The Sailtrip 2022 - zomers avontuur aan de horizon  

Amsterdam, 25 januari 2022 - The Sail Trip 2022 staat voor vrij en onbekommerd reizen met de zon in je gezicht, wapperende haren om je hoofd en een gebruinde huid.  Je reist af naar één van de meest hippe bestemmingen van nu: Kroatië. De eindeloze natuur van de Kroatische kust, prachtige stranden en diners in de mooiste authentieke dorpjes verklaren waarom The Sail Trip nu al gezien wordt als de perfecte vakantie van 2022.

Once in a lifetime-avontuur
De bestemming van The Sail Trip is Dalmatië, de zuidelijkste regio van Kroatië aan de Adriatische Zee. Dit is een schitterende wereld met veel prachtige eilandjes, parelwitte stranden en kristalhelder water. In de haven van Trogir liggen in juli en augustus verschillende zeiljachten klaar - voor 4 tot 10 personen -  voor dit once in a lifetime-avontuur. Jij en jouw team varen ermee van eiland naar eiland, gaan voor anker in de mooiste baaitjes en ontdekken elke dag nieuwe en unieke plekken.



Waar de wind je brengt
Er zijn zes vertrekdata, de reis duurt zeven dagen en de exacte route wordt op het laatste moment bepaald op basis van de windvoorspellingen: wie zeilt heeft te luisteren naar de natuur. veral in het Dalmatische eilandenrijk tref je mooie stadjes en steden met aardige mensen, prettige terrassen en de lekkerste eethuisjes. Zoals het rustige en kalme Stari Grad, het oudste stadje van Kroatië met een geschiedenis die 2400 jaar terug gaat. Maar ook drukkere plaatsen als Split en Hvar - het Saint-Tropez van Kroatië - liggen op de vaarroutes.

Naast jouw eigen route beleef je met de sailtrip ook verschillende feestjes, zowel aan boord van de jacht, als voor anker in een baai of in een van de (beach)clubs in Kroatië!



Zelf varen of op pad met een schipper aan boord
Reizigers kunnen boeken als groep vanaf 2 personen. Ervaren zeilers in bezit van Klein Vaarbewijs 2 kunnen de boot zelf varen, maar anders gidst een deskundige schipper de zeiljacht langs de Kroatische kust. Geen ervaring met zeilen? Geen probleem! 95% van de deelnemers is geen ervaren zeiler. Dagelijks kun je dan ook meedoen aan korte zeiltrainingen. Hierin leer je van alles over de windrichtingen, het besturen van een zeilboot of het hijsen van de zeilen. 


Bijlagen

Over The Sail Trip en Travelbase
The Sail Trip vaart onder de vlag van Travelbase, een reisonderneming achter meer dan twintig unieke reismerken en communities. Jaarlijks organiseert Travelbase meer dan 50.000 verschillende reizen in tien verschillende landen met de belofte van een once in a lifetime experience. De nadruk ligt op 'The Journey’: van begin tot eind wordt er veel aandacht besteed aan details om van elke reis een unieke belevenis te maken. Van een surfkamp tot een festivalreis, van een roadtrip door Italië op een Vespa tot een tuktuk-tocht door Sri Lanka. Travelbase haalt de avontuurlijke kant van de mens naar boven. Voor meer informatie: www.travelbase.eu


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn