Logo

Start constructie Seven Seas Grandeur
Regent Seven Seas Cruises® slijpt staal voor het schip dat een traditie van perfectie zal uitstralen

Amsterdam, 9 november 2021 – Regent Seven Seas Cruises® is begonnen met de bouw van Seven Seas Grandeur™, waarbij begin deze maand de staalsnijceremonie van het schip heeft plaatsgevonden op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona, Italië.Hoogt
epunt Regent geschiedenis
"Seven Seas Grandeur zal een hoogtepunt zijn in de rijke geschiedenis van Regent om reizigers unieke ervaringen te bieden met alle denkbare luxe, en wereldwijde, meeslepende verkenningen," aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises®. "We zijn trots dat we opnieuw in handen zijn van de getalenteerde ingenieurs van Fincantieri, die een schip van verfijnd stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen produceren."

Seven Seas Grandeur, ontworpen door de bekroonde Studio DADO, biedt plaats aan slechts 750 gasten en heeft een bruto-tonnage van 55.500. Daarmee biedt het schip een van de hoogste ruimteverhoudingen en personeel-tot-gastverhoudingen in de branche. Ze is een zusterschip van Seven Seas Explorer®, het meest luxueuze schip ooit gebouwd™ en Seven Seas Splendor®, het schip dat luxe perfectioneert.

Erfgoed van perfectie
Recente onthullingen van Seven Seas Grandeur, die het erfgoed van perfectie van de luxe cruisemaatschappij zal belichamen, omvatten alle 15 royale en ruime suitecategorieën, met als kroonjuweel de vorstelijke Regent Suite van 413 M², compleet met een eigen spa in de suite. Daarnaast zijn er ontwerpen onthuld van uitstekende specialiteitenrestaurants Prime 7 en Chartreuse, samen met het interessante vernieuwde ontwerp van het grootste specialiteitenrestaurant op zee, Compass Rose, dat een unieke, volledig aangepaste culinaire ervaring biedt met een verscheidenheid aan gastronomische opties die elke avond beschikbaar zijn.

Compass Rose

Montague voegde hieraan toe: "Onlangs hebben wij onze activiteiten hervat met de heropening van ons nieuwste schip, Seven Seas Splendor, en onze ongelooflijke reis gaat verder met deze mijlpaal nu wij beginnen met de bouw van Seven Seas Grandeur. Over twee jaar verwelkomen wij het zesde schip in 's werelds meest luxueuze vloot, dat onze traditie van perfectie zal illustreren met ongeëvenaarde ruimte, unieke service, uitzonderlijke keuken en verrijkende ervaringen die beginnen op het moment dat u aan boord stapt."

Seven Seas Grandeur begint haar inaugurele seizoen in november 2023, met 17 ongelooflijke reizen in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee, plus twee fascinerende trans-Atlantische overtochten, die alle variëren van 7 tot 16 nachten.

 


Bijlagen

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en vanaf 2023 Seven Seas Grandeur™ – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Met ongeëvenaarde ruimte aan zee™ kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Zie voor meer informatie ook: www.RSSC.com.

Over Fincantieri
Fincantieri is een van 's werelds grootste scheepsbouwgroepen, de enige die actief is in alle sectoren van de hoogtechnologische maritieme industrie. Het is leider in de bouw en transformatie van cruise, marine- en olie & gas en wind offshore schepen, evenals in de productie van systemen- en componentenapparatuur, after-sales diensten en maritieme-interieursoplossingen. Dankzij de ontwikkelde expertise in het beheer van complexe projecten kan de Groep bogen op eersteklas referenties op het gebied van infrastructuur, en is het een referentiespeler op het gebied van digitale technologieën en cyberveiligheid, elektronica en geavanceerde systemen.

Met een geschiedenis van meer dan 230 jaar en meer dan 7.000 gebouwde schepen handhaaft Fincantieri zijn knowhow, expertise en managementcentra in Italië, waar het 10.000 werknemers in dienst heeft en ongeveer 90.000 banen creëert, die wereldwijd verdubbelen dankzij een productienetwerk van 18 scheepswerven die in vier continenten actief zijn en meer dan 20.000 werknemers tellen. Zie voor meer info: www.fincantieri.com


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn