Logo

Het meest luxueuze schip ooit gebouwd keert terug naar de vaart
Seven Seas Explorer ® begint inaugurele seizoen vanuit Triëst, Italië

Amsterdam, 20 oktober 2021 – Seven Seas Explorer® heeft voor het eerst sinds de vrijwillige industriewijde pauze van de cruise activiteiten, luxereizigers aan boord mogen verwelkomen. Enthousiaste gasten stapten op 15 oktober 2021 in Triëst, Italië, aan boord van het schip dat bekend staat als het meest luxueuze schip ooit gebouwd. Het was een onvergetelijke reis door Italië, Kroatië en Griekenland waarbij de hoogste standaarden van service werden ervaren in prachtig ontworpen suites, restaurants, bars en lounges.

Seven Seas Explorer is het tweede schip van de Regent Seven Seas Cruises®-vloot dat is teruggekeerd, naast het nieuwste schip Seven Seas Splendor®, dat sinds 11 september 2021 van een enorm succesvol inaugureel seizoen geniet. Beide varen met het aangescherpte SailSAFE™ Health and Safety Programma van de cruisemaatschappij - dat een percentage van 100% zowel gevaccineerde gasten, als bemanning omvat.

"Het is echt geweldig om terug te zijn aan boord van Seven Seas Explorer. Daarnaast is het fantastisch om te zien dat onze gasten weer getrakteerd mogen worden op de ongeëvenaarde Regent ervaring," zei Jason Montague, president en CEO, Regent Seven Seas Cruises aan boord van Seven Seas Explorer. "Onze bemanning heeft uitstekend werk verricht bij de voorbereiding van de terugkeer van het schip, met service zo naadloos, dat het voelt alsof we nooit weg zijn geweest."

Onder leiding van kapitein Rosario Vasta, cruiset Seven Seas Explorer door de Adriatische en Middellandse Zee op een route van 8 nachten waarbij Ravenna, Italië; Zadar, Kroatië; Dubrovnik, Kroatië; Bari, Italië; Corfu, Griekenland; Taormina, Italië; en Sorrento/Capri, Italië worden bezocht. Op 23 oktober komt het schip aan in Rome, Italië, waarna het verder zal varen naar Zuid-Europa voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt naar Miami, Florida voor een seizoen in het Caribisch gebied van half november tot maart 2022.

De volgende schepen in The World's Most Luxurious Fleet™ die weer gaan varen zijn Seven Seas Mariner® vanaf 18 december 2021 en Seven Seas Navigator® vanaf 6 januari 2022. Beide schepen zullen varen vanuit Miami, Florida. Seven Seas Voyager®, het laatste schip van Regent dat terugkeert in de vloot, vaart vanaf 15 februari 2022 vanuit Barcelona, Spanje.

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma
Tijdens de vrijwillige stillegging van de afvaarten, heeft Regent Seven Seas Cruises voortgebouwd op haar bestaande uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten, een robuuste en wetenschappelijk ondersteunde strategie die meerdere lagen van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma werd ontwikkeld onder begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke deskundigen, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council.

Via RSSC.com/HealthSafetyProtocols kunnen gasten en reispartners een overzicht vinden van de huidige vereisten om te mogen varen met Regent – waaronder het vereiste dat alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd moeten zijn – een protocol dat volgens de cruisemaatschappij een unieke, veilige en gezonde cruise-ervaring zal opleveren. Deze en andere vereisten blijven van kracht tot het moment dat de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast. Regent zal de wereldwijde gezondheidsomgeving voortdurend in de gaten houden om de veiligheid en zekerheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te beschermen.


Bijlagen

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en vanaf 2023 Seven Seas Grandeur™ – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Met ongeëvenaarde ruimte aan zee™ kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Zie voor meer informatie ook: www.RSSC.com.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn