Logo

Rapper Ludacris komt met eigen serie op Netflix

Karma’s World, het verhaal van een jong meisje dat leert om haar stem te gebruiken, is vanaf 15 oktober op Netflix te zien

Karma's World

Download de trailer hier

Amsterdam, 14 oktober 2021 – Karma’s World is een nieuwe animatieserie voor kinderen uit de koker van de Amerikaanse rapper, acteur, componist en filantroop Chris 'Ludacris' Bridges, onder andere bekend van films als Crash en de Fast & The Furious. De serie volgt hoofdpersoon Karma, die gebaseerd is op de oudste dochter van Ludacris. Karma is een artiest en rapper in de dop met veel talent en ambitie en een klein hartje. Kijkers zien hoe de slimme, sterke en gevoelige Karma zich met hart en ziel inzet om songteksten te schrijven waar niet alleen haar passie maar ook haar kenmerkende humor in terugkomen. In de animatieserie ontdekt Karma de kracht van woorden en muziek en besluit ze dat ze niet alleen haar muziek met de wereld wil delen… ze wil er de wereld mee veranderen. De serie is vanaf 15 oktober te zien op Netflix.

Karma’s World wordt door Ludacris zelf omschreven als "een nalatenschap voor zijn dochters". Speciaal voor de serie zijn er liedjes geschreven over thema's als eigenwaarde, body positivity, discriminatie, creativiteit, het uiten van emoties, vriendschap, familie, leiderschap en het vieren van verschillen tussen mensen. Het officiële 'KARMA'S WORLD' soundtrack album van de Grammy-winnende rapper wordt morgen gelijktijdig met de serie uitgebracht door Universal.

Bedenker en uitvoerend producent Chris ‘Ludacris’ Bridges zegt: “Ik ben zo trots op Karma’s World, dat geïnspireerd is op mijn oudste dochter Karma. Het gaat over een meisje dat met haar muziek een positief effect wil hebben op de wereld, en elke aflevering is gebaseerd op situaties uit het echte leven waar kinderen vandaag de dag mee te maken hebben. We zien Karma haar stem gebruiken om haar familie, vrienden en naasten te helpen laten zo zien dat jonge mensen verandering teweeg kunnen brengen. Ik geloof echt dat iedereen op deze aarde het in zich heeft om de wereld te beteren - net als Karma! Het is belangrijk voor mij dat kinderen en families van over de hele wereld zichzelf kunnen herkennen in 'KARMA'S WORLD' en mijn doel is om op een positieve manier impact te maken, kinderen zelfvertrouwen te geven en met muziek verbinding te creëren.


ABONNEER JE HIER OP YOUTUBE:

Karma’s World YouTube kanaal


VOLG #KARMASWORLD OP SOCIAL:

Instagram
Facebook
Twitter

 


Bijlagen

Over Netflix
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 209 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

About 9 Story Brands
9 Story Brands is the dedicated brand management and consumer products division of 9 Story Media Group, a leading content creator, producer and distributor of kids and family focused intellectual property. 9 Story Brands builds international entertainment brands for kids, with expertise across creative, brand marketing and licensing. 9 Story Brands manage merchandising rights for top children’s properties including Daniel Tiger’s Neighborhood,

Clifford The Big Red Dog, Colorforms, Wild Kratts, Super Why! and Karma’s World. www.9story.com

About Chris Bridges
Chris Bridges, sometimes professionally known as “Ludacris” is a successful actor, producer, entrepreneur and philanthropist as well as one of pop music’s most successful recording artists. Chris currently lives in Atlanta, Georgia. His love for his community led him to found The Ludacris Foundation (TLF), in 2001. This nonprofit organization seeks to inspire youth through education and memorable experiences and to uplift families and communities, while fostering economic development. For more information on TLF check out theludacrisfoundation.org.

About Karma’s World Entertainment
Karma’s World Entertainment, founded by Chris Bridges, is an entertainment media company dedicated to helping kids develop self-esteem, healthy living, creativity and leadership skills through fun music and problem-solving educational programs, with an appreciation for diversity.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn