Logo

Wanneer de wereld rondrent als een kip zonder kop, dan gaat Bagels & Beans vol op de rem met een flinke dosis zen. De vrijplaats voor bagels, koffie en geluk doet het ‘op zen Japans’: een kruidige herfstmenu waaraan niemand minder dan de Vegetarische Slager zijn medewerking verleende.

Teriyaki, mushroom & matcha
Tussen 19 september en 4 december verandert elke Bagels & Beans in het land van de rijzende herfstzon. Met bagels waar je een buiging voor maakt en matching soja lattes. Ook al slaat de hagel tegen de ramen en word je aan je paraplu over straat gesleurd: het gaat gekruid worden. Met dank aan de sesambagel met lauwwarme vegan teriyaki-kip, shiitakes, cashewnoten, sesam-zeewiersnippers, wasabi-soja-glaze en wasabi-mayonaise.

Voor een intense innerlijke Indian Summer neem je er een mushroom latte soja met lions mane en chaga bij, of de verkwikkende matcha soja latte.

Japanse kip zonder kip
De lauwwarme teriyaki-bagel is het resultaat van een exclusieve samenwerking met de Vegetarische Slager. Zijn vegan teriyaki-kipstuckjes passen perfect binnen de duurzame filosofie van Bagels & Beans, met een smaak en structuur die niet van echt te onderscheiden zijn. De Vegetarische Slager werd opgericht in 2010 en heeft als missie vleeseters te veranderen in vleesvergeters. Dus of je nou wel of niet van vegetarisch houdt, dit is een allemansvriend!

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Het Bagels & Beans herfstmenu online bestellen? Kijk vanaf 19 september op bestel.bagelsbeans.nl.


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn