Logo

NORWEGIAN CRUISE LINE INTRODUCEERT ONOVERTROFFEN ENTERTAINMENT EN ERVARINGEN AAN BOORD VAN NORWEGIAN PRIMA
“Summer: The Donna Summer Musical” staat centraal als Broadway-style headliner van het schip

Amsterdam, 21 september 2021 – Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van wereldwijde cruisereizen met een 54-jarige geschiedenis in het verleggen van grenzen, onthult het veelzijdige entertainment en de fantastische ervaringen aan boord van Norwegian Prima; het meest gewilde schip ooit van de rederij. Het schip – de eerste van de zes schepen in NCL's geheel nieuwe Prima Klasse – debuteerde met recordverkopen toen het eerder dit jaar in mei werd aangekondigd.

NCL onthult dat de voor een Tony Award® genomineerde show "Summer: The Donna Summer Musical" de interactieve hoofdact wordt op Norwegian Prima. Tevens zal het schip ook tal van primeurs in de cruise industrie en verbeterde ervaringen aan boord laten zien wanneer ze in de august van 2022 voor het eerst in de vaart wordt genomen. Het betreft hier onder andere 's werelds eerste theater met drie verdiepingen dat transformeert in een Vegas-style nachtclub, glijbanen met vrije val en het grootste racecircuit op zee.

"We verhogen niet alleen de gastervaring, maar we geven het een adrenaline boost en een overdaad aan multi sensorische elementen", zegt Harry Sommer, president and CEO van Norwegian Cruise Line. “Toen we Norwegian Prima lanceerden wilden we de verwachtingen overtreffen. We bieden gasten meer open ruimtes, een betere service, een doordacht ontwerp en een verscheidenheid aan onvergetelijke ervaringen. Deze nieuwste onthulling van de line-up voor entertainment en activiteiten aan boord gaat zorgen voor de wow factor, iets waar gasten enorm naar hebben verlangd”

Meeslepend Star Power entertainment
Het krachtige productieteam dat 'Jersey Boys' naar hun huidige residentie op Norwegian Bliss bracht, introduceert nu 'Summer: The Donna Summer Musical'. Dit is het verhaal van Donna Summers snelle ontwikkeling van jong talent tot de Queen of the Disco. De musical bevat delen van meer dan 20 van Summers mega disco hits, waaronder 'Bad Girls', 'Last Dance' en 'Hot Stuff'. De meeslepende productie van 75 minuten is een primeur op zee, waarbij het theater zelfs verandert in een volledige disco. Gasten worden hierdoor onderdeel van de show en kunnen dansen op de all time disco medleys van Summer.

De unieke danscrew neemt gasten mee van de disco glamour van "Summer" tot de neonlichten van "Light Balance Universe". Light Balance, de winnaar van de golden buzzer van "America's Got Talent" brengt hun adembenemende visuele effecten en stijl mee naar Norwegian Prima. Reizigers ervaren de energieke choreografie en acrobatiek terwijl ze hun ogen uitkijken naar het multi sensorische lichtspektakel.

Prima Theater en Nachtclub: Een multifunctioneel meesterwerk
Alle hoofdacts van Norwegian Prima, inclusief enkele van de nieuwe ervaringen aan boord, staan ​​centraal in het baanbrekende transformatietheater. De locatie met drie verdiepingen is ontworpen om de ruimte efficiënt om te bouwen van een ultramodern podium naar een uitgestrekte dansvloer. Het beschikt over een aanpasbare zitindeling en een bewegend LED scherm dat van het plafond omlaag komt en bijna de helft van de grootte van de locatie is. Het SENSORIA thema van de extravagante energieke nachtclub biedt bezoekers een ongeëvenaarde ervaring waarbij ze tot diep in de nacht kunnen dansen. Hier genieten gasten van een caleidoscoop van energieke muziek en innovatieve special effects.

Interactief real life gameshow extravaganza
Norwegian Prima verlegt de grenzen van gastentertainment door interactieve LIVE op NCL spelshowervaringen uit te rollen. Hiermee maakt het publiek deel uit van de show en maken zij kans op ongelooflijke grote prijzen. Deze producties zijn mogelijk gemaakt door Fremantle Media, een wereldleider in het creëren, produceren en distribueren van content. Zij nemen het Prima Theater en Nachtclub over en transformeren het in een levensgrote set waar gasten deelnemen aan enkele van 's werelds meest legendarische games shows, zoals:

  • "The Price is Right LIVE op NCL" waar naar gasten wordt geroepen "Come on Down", om zo deel te nemen aan prijsspellen, ze de mogelijkheid krijgen om aan het rad te draaien en kans maken op de grote winst in de showcase confrontatie.
  • “Supermarket Sweep LIVE op NCL”, het Prima Theater en Nachtclub veranderen in een grootschalige supermarkt, waar deelnemende teams door de gangpaden racen in een spelshow waarbij het draait om trivia-vragen, productkennis en snelheid.
  • "Press Your Luck LIVE on NCL" brengt spanning op zee in een Amerikaanse familiefavoriete spelklassieker. Gasten nemen het op tegen het grote bord om trivia-vragen te beantwoorden in de hoop veel te winnen.
  • "Beat the Clock LIVE op NCL" is het ultieme teamcompetitiespel waarbij gasten geluk, snelheid en strategie nodig hebben om hilarische uitdagingen aan te gaan; allemaal tegen de klok.

Verbeterde activiteiten voor elk type gast
Als enige cruisemaatschappij die karts op zee aanbiedt, gaat NCL met Norwegian Prima nog een stapje verder, met het grootste en allereerste racecircuit met drie niveaus ooit genaamd de Prima Speedway. De Prima Speedway is uitgerust met een langer recht stuk, is in totaal 420 meter lang en is 22 procent groter dan de huidige racebaan op Norwegian Encore. Hiermee gaat de Speedway nu rond en door de schoorsteen van het schip en beschikt het over 14 bloedstollende bochten waar 15 coureurs tegelijkertijd kunnen racen op de open oceaan. De snelheden lopen op tot meer dan 50 km/u. Nadat racers hun ultieme rit hebben voltooid, is er ruimte om te ontspannen in de nieuwe Prima Speedway Bar onder het circuit.

Voor gasten die op zoek zijn naar de meest extreme adrenaline rush op zee, introduceert Norwegian Prima met The Drop: 's werelds eerste droge glijbaan met vrije val. Waaghalzen maken een duik van 10 verdiepingen waarbij ze hogere G krachten ervaren dan bij elke andere cruisemaatschappij. Ze bereiken zelfs meer G's dan een versnellende F1-raceauto en beleven dus echt de sensatie van hun leven. Deze ervaring brengt je op het puntje van je stoel en neemt een competitieve wending aan met The Rush; in deze duellerende droge glijbanen racen gasten tegen elkaar voor de ultieme winst.

Het populaire indoor virtuele gaming complex van het NCL – The Galaxy Pavilion – wordt ook uitgebreid en biedt gasten 14 attracties om uit te kiezen. Hieronder vallen onder andere vier nieuwe simulatorervaringen die alleen beschikbaar zijn op Norwegian Prima, twee verschillende escape rooms en een Topgolf Swing Suite – de enige Topgolf Swing Suite beschikbaar op zee. De Topgolf Swing Suite biedt een ongeëvenaarde spelervaring, met een verscheidenheid aan Topgolf-spellen, wereldberoemde virtuele golfbanen en de mogelijkheid om met meerdere mensen tegelijk te spelen. De Topgolf Swing Suite wordt aangedreven door Full Swing golfsimulatortechnologie, dezelfde simulator die wordt gebruikt door PGA Tour-professionals zoals Tiger Woods en Jon Rahm.

Norwegian Prima introduceert ook nieuwe extra activiteiten voor gasten van alle leeftijden met The Bull’s Eye. Dit is een variant op het klassieke dartspel met een geavanceerd videovolgsysteem dat automatisch de score van elke gast berekent. Het biedt zelfs directe game replays om te zorgen voor een leuke, competitieve sfeer. NCL lanceert ook Tee Time, een vernieuwde versie van minigolf, waar gasten hun skills laten zien op negen interactieve holes in een Vegas achtige achtergrond en zelfs kans maken op waardevolle prijzen.

Als onderdeel van het Aqua Park en Main Pool gebied van het schip, maakt de Tidal Wave waterglijbaan van NCL haar eerste spetterende verschijning op Norwegian Prima. Gasten surfen hier mee op de perfecte golf met een van de zwembanden. Daarnaast ontspannen opvarenden in een van de twee infinity bubbelbaden of onder de waterval. NCL’s adult only Vibe Beach Club keert ook terug op Norwegian Prima. Het biedt verbeterde ervaringen, waaronder een speciale bar en twee infinity bubbelbaden waar gasten op hun gemak genieten van de horizon van de oceaan.

Syd Norman's Pour House, de favoriete klassieke rockclub aan boord, maakt eveneens zijn Rockstar comeback op Norwegian Prima nadat het concept voor het eerst debuteerde op Norwegian Breakaway in 2018. De locatie beschikt over een geweldige huisband die de beste rocknummers aller tijden speelt; van Aerosmith tot Led Zeppelin. Er zal gelachen worden op volle zee met The Improv at Sea comedy club met stand-up optredens aan de hand van een 'Science of Comedy'-thema.

De thuishaven van Norwegian Prima in Galveston, Texas
Nadat Norwegian Prima haar eerste jaar varen afsluit als het nieuwste schip in de sector, zal ze het enige schip zijn die tijdens het winterseizoen van 2023 en 2024, zevendaagse reizen aanbiedt naar de westelijke Caraïben, vanuit Galveston, Texas. De cruises bieden de meest uitgebreide ervaringen aan land in de regio, waarbij elke route vier havens aandoet. Norwegian Prima vaart naar Costa Maya en Cozumel, Mexico; Harvest Caye, de belangrijkste eilandbestemming van het Caribisch gebied in Belize en exclusief voor gasten van NCL; en Roatan Island, Honduras, met alle bezoeken tussen acht en negen uur aan wal.

Met een lengte van bijna 295 meter, een gewicht van 145.000 kg en plek voor 3.215 gasten met dubbele bezetting, vaart Norwegian Prima voor het eerst uit in de zomer van 2022.

Voor afbeeldingen en video’s van de geheel nieuwe Norwegian Prima, klik hier.

Neem voor meer informatie over de schepen van Norwegian Cruise Line en hun reisroutes, of om een cruise te boeken, contact op met een reisprofessional of neem een kijkje op www.ncl.com.


Bijlagen

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 54 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn