Logo

Emirates start sponsoring Dutch Grand Prix 2021
De luchtvaartmaatschappij zal zichtbare branding hebben langs het circuit van Zandvoort, een Giant Helmet activatie en gastvrijheid van wereldklasse in de Paddock Club

Amsterdam, 2 september 2021 – Emirates, een wereldwijde verbinder van mensen, plaatsen en culturen, gaat vanaf aanstaande vrijdag van start met de sponsoring van de Dutch Grand Prix. Toeschouwers zullen een spannende ervaring beleven, want voor het eerst sinds 1985 racen de beste Formula 1®-coureurs ter wereld over de finish in Zandvoort.

Activaties bij het circuit
Van 3 tot 5 september worden gasten van Emirates verwend, aangezien de luchtvaartmaatschappij boeiende activiteiten uitrolt bij het circuit. Zo kunnen toeschouwers gedenkwaardige foto's bij de interactieve "Giant F1 Helmet" in de fanzone maken. VIP gasten genieten ook van gastvrijheid van wereldklasse in de Paddock Club, naast op maat gemaakte Formula 1®-ervaringen zoals een pitlane-treintour, vrachtwagentour en een fotosafari.

Emirates is een fervent voorstander van sport over de hele wereld. Door haar uitgebreide portfolio van internationale sport- en culturele sponsoring ondersteunt de luchtvaartmaatschappij lokale gemeenschappen over de hele wereld en brengt ze mensen samen onder gedeelde passies en interesses.

Global Partner Formula 1®
Emirates is sinds 2013 Global Partner van Formula 1® en de luchtvaartmaatschappij is zichtbaar aanwezig langs het circuit en met meerdere activiteiten voor toeschouwers tijdens meer dan 15 races op de FIA Formula One World Championship™-kalender in Europa, Azië, Australië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

Zeven wekelijkse vluchten naar Amsterdam
De luchtvaartmaatschappij exploiteert momenteel zeven wekelijkse vluchten naar Amsterdam met een wide-body Boeing 777-300ER, waarmee reizigers via Dubai met meer dan 120 bestemmingen worden verbonden. Passagiers in alle comfortklassen kunnen aan boord genieten van de producten en diensten van wereldklasse van de luchtvaartmaatschappij, waaronder gastronomische maaltijden, en meer dan 4.500 entertainmentkanalen op ice - het bekroonde entertainmentsysteem aan boord.

Reisgarantie 
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

 


Bijlagen

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn