Logo

Na het succes van beide Amsterdamse edities heeft Bagels & Beans besloten om ook in Utrecht een Biketour te organiseren. Tijdens de fietstocht op zaterdag 28 augustus krijgen deelnemers een kijkje in vier verschillende bagelkeukens. Iedereen met interesse in een eigen Bagels & Beans kan zich aanmelden voor de Biketour.

Echte verhalen uit de bagelpraktijk
Wie op een informele en laagdrempelige manier kennis wil maken met de succesvolle daghorecaformule, doet er goed aan zich aan te melden voor de Bagels & Beans Biketour. De fietstocht voert langs vier van de zes Utrechtse Bagels & Beans. Voor de deelnemers is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan de bagelbazen die, zelfstandig of met z’n tweeën, de vestigingen runnen. Eerlijke verhalen uit de bagelpraktijk dus, zonder zoetstof of marketingopsmuk.

Extra editie
Mede-eigenaar Lizan van der Pol en Cathy Kroone, verantwoordelijk voor expansie, nemen namens Bagels & Beans plaats op het zadel. Zij informeren de deelnemers over de kansen die er nu en in de toekomst zijn voor nieuwe franchiseondernemers en bespreken de ins en outs van het ondernemerschap. Bijvoorbeeld het vinden van een geschikte locatie en de financiële administratie, of leidinggeven aan de (vaak jonge) medewerkers.

Vanwege het grote succes van de Amsterdamse edities is besloten om deze Biketour ook in Utrecht te organiseren. Lizan: ‘De domstad ligt centraal in het land en is goed bereikbaar, waarmee we ook geïnteresseerden van wat verder weg de kans willen bieden om met ons mee te fietsen. Daarnaast bevindt het kantoor van Bagels & Beans zich in Utrecht, daarmee is dit dé aangewezen locatie voor de eerste Biketour buiten Amsterdam. We hopen wederom enthousiaste potentiële bagelbazen, zoals wij ze noemen, te ontmoeten. Want zelfs zelf nu groeit Bagels & Beans en dat willen we vasthouden en uitbouwen met nieuwe energieke franchiseondernemers.’

Route
Startpunt is winkelcentrum Hoog Catharijne, waar je een van de twee Bagels & Beans aGoGo vindt: het supersnelle zusje van Bagels & Beans voor wie wel wil genieten, maar geen tijd heeft om te wachten. De volgende stop is het Haroekoeplein in de opkomende wijk Lombok. Hier heeft Bagels & Beans zich echt ontpopt tot de huiskamer van de buurt, met veel vaste gasten. Dat geldt ook voor Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg, de derde stop van het peloton. De tourfinish is bij het karakteristieke hoekpand op de Mariaplaats, midden in het historisch centrum.

B&B Biketour

Aanmelden
Nieuwsgierig geworden en wel in voor een sportief kijkje in de bagelkeuken? Meld je aan via bagelpower.nl/aanmelden. Deelname is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Kom je zonder fiets? Geef het aan, dan staat er een fiets voor je klaar. Vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Bekijk het Bagels & Beans Zomermenu op bestel.bagelsbeans.nl.


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn