Logo

PERSBERICHT

NORWEGIAN CRUISE LINE VOEGT KATAKOLON TOE ALS NIEUWE VERTREKHAVEN IN GRIEKENLAND

Amsterdam, 28 juli 2021 – Norwegian Cruise Line (NCL), de innovator in wereldwijde cruisereizen met een 54-jarige grensverleggende geschiedenis, heeft de toevoeging van Katakolon (Olympia) als haar nieuwe vertrekhaven in Griekenland aangekondigd. Vanaf 17 september 2021 krijgen gasten die in datzelfde jaar meevaren op een van de Middellandse Zee cruises van Norwegian Getaway, de kans om aan boord te gaan in de Ionische haven, gelegen op het schiereiland Peloponnesos.

De aankondiging markeert de eerste keer dat NCL een tweede vertrekhaven in Griekenland heeft toegevoegd, als onderdeel van de voortdurende verkenning van nieuwe reisroutes en in samenwerking met de Griekse regering.

Deze ontwikkeling was de geschikte vervolgstap na de recente introductie van Norwegian Jade in Athene (Piraeus), als onderdeel van een langetermijnstrategie om de aanwezigheid van NCL in Europa verder te vergroten, aangezien het één van haar meest populaire cruisebestemmingen is. Tot en met 2023 is NCL van plan om negen schepen in Europa te plaatsen, waarvan Norwegian Dawn, Epic, Escape, Getaway, Gem, Jade en Star gepland staan om in Griekenland te varen.

"We zijn verheugd om te beginnen aan de Great Cruise Comeback met een gloednieuwe vertrekhaven voor ons merk, die onze gasten een nog grotere selectie van unieke ervaringen biedt, zowel aan land als op zee," aldus Eamonn Ferrin, Norwegian Cruise Line Vice President van International Business. "Griekenland heeft bewezen een droombestemming te zijn, met Norwegian Jade's eerste Griekse Eilanden reizen die uitverkocht waren kort na de aankondiging dat we op onze weg terug waren. Met zo'n sterke vraag, zijn we blij om ons aanbod in Griekenland uit te breiden met een nieuwe mogelijkheid om aan boord te gaan vanaf deze zeer gewilde bestemming, waardoor onze gasten kunnen kiezen uit een scala van opwindende routes."

Neem voor meer informatie over de bekroonde vloot van 17 schepen en wereldwijde routes, of om een cruise te boeken, contact op met een reisprofessional of neem een kijkje op www.ncl.com.


Bijlagen

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 54 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn