Logo

Alles mocht weer open en ondanks de geknakte EK-ambities was het overal groot feest. Totdat de beloofde slutty summer in de kiem werd gesmoord door dat verduvelde virusgedoe. Gelukkig heeft Bagels & Beans de prik die het allemaal beter maakt: komkommermuntsoda. Ook de andere lekkernijen op het nieuwe zomermenu verzachten de FOMO, met als bonus de Bagels & Beans-zomerprijzen waar iedere gast tot en met 19 september kans op maakt.

Kokos-ijskoffie, soda en Spaanse zomersoep
Hoe het verantwoorde alternatief voor de slutty summer van 2021 tintelt op de tong? Dat ontdekken bagelliefhebbers van 16 juli tot en met 19 september. Zo zijn er de coole Coco Mango Frappé en Iced Coco Latte, gemaakt met de unieke kokosmelk van Provamel die nog (primeur!) nergens anders in Nederland verkrijgbaar is. Voor wie zin heeft in iets fris en fruitigs staat er prik van Nix & Kix op het menu, bijvoorbeeld met watermeloen en hibiscus of de eerdergenoemde komkommermuntsoda. En thuisblijvers met trek vergeten hun gecancelde vakantie spoorslags na een lepel gazpacho, de koude Spaanse tomatensoep.

Duurzame zomerprijzen
Na ieder zomers genietmoment bij Bagels & Beans, ook als dat bestaat uit een minder zomers drankje of een oude vertrouwde bagel, ontvangen gasten een voucher. Met die voucher maken ze kans op meer zomerse geluksmomenten. Bijvoorbeeld met fijne festivalkaarten (zodra het weer kan), een naar wens samengestelde fiets t.w.v. € 850 of een weekend weg voor vier personen in een cosy cabin in het Franse forest camp L’Alsace. Andere prijzen zijn het nieuwe Fish Tales-kookboek Veggies & Fish met een aantal Fish Tales-producten, NAÏF-gezichtsdoekjes en stijlvolle strandstoelen.

Gasten ontvangen de voucher zolang het zomermenu loopt: van 16 juli tot en met 19 september. Om kans te maken op de duurzame en zomerse prijzen vul je de vouchercode in op win.bagelsbeans.nl. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt (maar wel iedere keer met een nieuwe voucher). Zo biedt de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk Nederland uitzicht op een verantwoorde zomer die net zo kriebelt in de buik als de slutty summer die niet doorging.

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Het Bagels & Beans Zomermenu online bestellen? Kijk vanaf 16 juli op bestel.bagelsbeans.nl.


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn