Logo

Regent Seven Seas Cruises® onthult wereldcruise van 132 nachten in 2024
De meest verrijkende reis in de geschiedenis van de cruisemaatschappij met 442 gratis excursies en toegang tot meer UNESCO Werelderfgoed locaties dan ooit tevoren

Amsterdam, 8 juli 2021 – Regent Seven Seas Cruises®, 's werelds toonaangevende luxe oceaancruisemaatschappij, onthulde vandaag haar wereldcruise van 2024. De buitengewone reis gaat in de verkoop op 14 juli 2021 en zal Centraal Amerika, de westkust van de VS en Hawaï, de Zuid-Pacifische eilanden, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda ontdekken.

Ongeëvenaarde ervaringen
Gedurende bijna vijf maanden en 34.500 zeemijlen, begint “Navigate the World” op 6 januari 2024, startend én eindigend in Miami, Florida, aan boord van de elegante Seven Seas Mariner®. Gedurende 132 nachten bezoekt het schip 66 havens in 31 landen en vier continenten. Het biedt een ongeëvenaarde ervaring van de bestemming met 442 gratis excursies aan wal, 12 overnachtingen in de haven en een transitie door het Panamakanaal en het Suezkanaal.

De cruise biedt ook toegang tot 61 UNESCO Werelderfgoed locaties, meer dan de RSSC ooit tijdens een wereldcruise heeft bezocht. De Gondwana regenwouden van Australië, de kerken en kloosters van Goa en de Medici villa's en tuinen van Toscane zijn slechts enkele van de iconische Werelderfgoed locaties die kunnen worden bezocht.

Geïnteresseerde reizigers genieten ook van exclusieve ervaringen aan wal op drie bestemmingen – Wellington in Nieuw-Zeeland, Mumbai in India en Málaga in Spanje - evenals een pre-cruise gala in een luxe hotel in Miami.

Optionele landprogramma’s
Tegen een meerprijs zijn er 18 optionele landprogramma's, waarvan er 11 volledig nieuw zijn. Met de landprogramma's van meerdere nachten ontdekken gasten Ayers Rock in Australië, worden ze verliefd op het eeuwige meesterwerk van India, de Taj Mahal en ervaren ze de unieke schoonheid van de Grote Piramides van Gizeh, allemaal tijdens één cruise.

Alle details over de reis zijn te vinden via RSSC.com/2024-World-Cruise of in de speciale brochure. Er is ook een inspirerende video gemaakt van World Cruise 2024.

"De afgelopen twee jaar hebben we recordboekingen gezien voor de lanceringsdagen van onze wereldcruises, wat een bewijs is van de blijvende passie van onze gasten voor reizen. Ook illustreert het hoe bijzonder deze cruises zijn," aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. Wij geloven dat onze wereldcruise van 2024 onze meest verrijkende cruise tot nu toe is, met de mogelijkheid voor een unieke meeslepende ervaring dankzij de toegang tot een enorm aantal UNESCO Werelderfgoed locaties en honderden gratis excursies aan wal. Daarbij komt nog dat de cruise plaatsvindt aan boord van de elegante, all-suite, all-balcony Seven Seas Mariner en een ongelooflijk scala aan luxe extra’s biedt. Ik ben ervan overtuigd dat de wereldcruise van 2024 ook snel uitverkocht zal zijn."

Uitmuntende faciliteiten
Regent’s wereldcruise van 2024 omvat exclusieve extra’s, zoals onbeperkte wasserij, stomerij en perserij, telefoontijd per suite, medische dienst aan boord, een memorabel geschenk en nog veel meer. Ook inbegrepen in de reissom is de uitzonderlijke persoonlijke service, voortreffelijke specialiteitenrestaurants, premium drankjes in weelderige bars en lounges, fantastisch entertainment en onbeperkte internettoegang aan boord van alle Regent reizen.

De prijzen beginnen bij € 59.999,- per gast voor een Deluxe Veranda Suite en € 164.549,- per gast voor de overvloedige luxe van een Master Suite, deze prijzen zijn inclusief een shipboard credit van € 465,- per persoon. Met een oppervlakte van 2.002 vierkante meter bieden de Master Suites van Seven Seas Mariner het verfijnde comfort van rozenhout meubilair, de mooiste stoffen, kristallen kroonluchters en een persoonlijke butler. Daarnaast hebben deze ruime suites twee slaapkamers, twee en een halve badkamer, een grote woonkamer en twee privé balkons.

Wereldcruise van 2024 in cijfers:

  • 500 zeemijlen
  • 442 gratis excursies
  • 66 aanleghavens
  • 61 UNESCO werelderfgoed plaatsen
  • 31 landen
  • 15 zeeën, zeestraten, kloven, baaien en kanalen om doorheen te cruisen
  • 12 overnachtingen aan wal
  • 4 continenten
  • 3 oceanen doorkruizen
  • 2 kanaal overtochten

61 UNESCO werelderfgoed locaties inclusief:

  • Gondwana regenwouden van Australië vanuit Brisbane, Australië
  • Choirokoitia van Limasol, Cyprus
  • Middeleeuwse stad Rhodos vanuit Rhodos, Griekenland
  • Het nationale park van de vulkanen van Hawaï vanuit Hilo, Hawaï
  • Kerken en kloosters van Goa uit Goa (Mormugao), India
  • Villa's en tuinen van de Medici uit Toscane (Livorno), Italië
  • Archeologisch erfgoed van de Lenggong-vallei uit Penang, Maleisië
  • Tongariro National Park vanuit Napier, Nieuw-Zeeland
  • Kathedraal van León uit Corinto, Nicaragua

Drie nieuwe ervaringen aan wal, exclusief voor gasten van de wereldcruise van 2024:

Soundscapes in the Garden
26 februari 2024 - Wellington, Nieuw-Zeeland
Een kleine groep gasten maakt een wandeling door het bushland en de verzorgde natuur van Wellington's weelderige Botanische Tuinen, gevolgd door een privéconcert van het Wellington Orchestra en Pasifika koor.

The Bombay Bazaar
2 april 2024 - Mumbai, India
Gasten ontwerpen hun eigen traditionele Indiase handwerk door katoen te weven, ketels te schilderen, te blokdrukken en pottenbakken, voordat ze worden getrakteerd op een voortreffelijk diner en culturele show gepresenteerd door film- en televisiester Poppy Jabal.

Reservatauro
5 mei 2024 - Málaga, Spanje
Verborgen in de heuvels van Andalusië, is het prachtige Reservatauro de locatie voor een exclusieve dressuurshow en een meeslepende flamenco show. Gasten genieten ook van Málaga's beste sherry wijn, Serrano ham en een heerlijke paella.

18 optionele landprogramma's, 11 nieuwe ervaringen (allen tegen meerprijs):

  • Nieuw Australisch Wild Wonders - 3 nachten vanuit Brisbane, Australië
  • Nieuw Reef Life & Desert Delights - 4 nachten vanuit Cairns, Australië
  • Nieuw Wolgan Valley Escape - 2 nachten vanuit Sydney, Australië
  • De beroemde overblijfselen van Egypte: Luxor & de Piramides - 1 nacht vanuit Luxor (Safaga), Egypte
  • The Jewels of Luxor - 1 nacht vanuit Luxor (Safaga), Egypte
  • Ajanta & Ellora Caves - 3 nachten vanuit Cochin, India
  • Himalayan Kingdom of Nepal - 3 nachten vanuit Cochin, India
  • Taj Mahal: Eternal Masterpiece - 3 nachten vanuit Cochin, India
  • Nieuw Tigers & the Pink City - 3 nachten vanuit Cochin, India
  • Nieuw Java's Historic Heartland - 2 nachten vanuit Bali, Indonesië
  • Nieuw The Insider's Java - 2 nachten vanuit Bali, Indonesië
  • Nieuw Treasured Temples & Orangutans - 2 nachten vanuit Semarang, Indonesië
  • Ancient Temples of Bagan - 1 nacht vanuit Yangon, Myanmar
  • Authentic Inle Lake - 1 nacht vanuit Yangon, Myanmar
  • Nieuw The Best of New Zealand - 3 nachten vanuit Auckland, Nieuw-Zeeland
  • Nieuw Angkor Wat Wonders - 3 nachten vanuit Singapore
  • Nieuw The Angkor Empire - 3 nachten vanuit Singapore
  • Nieuw Spain's Incredible Interior - 3 nachten vanuit Barcelona, Spanje

Seven Seas Mariner®
Seven Seas Mariner is 's werelds eerste luxueuze cruiseschip met alleen suites met balkons. Het interieur is strak, ruim en eigentijds, met Italiaans marmer, kristallen kroonluchters en moderne kunstwerken. De 445 bemanningsleden van het schip bieden een zeer persoonlijke service aan haar 700 gasten.

Vier prachtig ontworpen restaurants bieden excellente fine dining opties, waaronder klassieke Amerikaanse steakhouse, moderne Franse keuken en authentieke Italiaanse gerechten. Meer casual diner selecties worden ook elke avond aangeboden in de al-fresco Pool Grill. Seven Seas Mariner biedt een gezellige sfeer in de openbare ruimtes, waaronder de vier chique bars en lounges, perfect om tot rust te komen na een enerverende dag vol ontdekkingen.

De elegant ingerichte suites zijn voorzien van Elite Slumber™ bedden met pluche lederen hoofdeinden, zitgedeeltes met comfortabele sofa’s, tafels met accenten, kunstwerken en privébalkons. Alle suites beschikken over inloopkasten en oversized badkamers met marmeren accenten en L'Occitane® of Guerlain verzorgingsproducten.


Bijlagen

Over Regent Seven Seas Cruises
Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en vanaf 2023 Seven Seas Grandeur™ – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Met ongeëvenaarde ruimte aan zee™ kunnen gasten genieten van gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Zie voor meer informatie ook: www.RSSC.com.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn