- Media Alert -

N26 voegt nieuwe herlaadfunctie toe met de integratie van Bancontact in België

Brussel, 16 juni 2021 - Mobiele bank N26 blijft haar aanbod verrijken en voegt een nieuwe herlaadfunctie toe aan haar diensten op de Belgische markt. Bancontact is rechtstreeks beschikbaar vanuit de N26-app om de rekening te herladen. 

Het zal voor Belgen nog makkelijker worden om geld op hun N26-rekening te zetten. Dankzij de nieuwe herlaadfunctie met Bancontact kan dit in real time en op een handige manier die het dagelijkse bankieren nog meer vereenvoudigt. Concreet zullen N26-klanten de herlaadfunctie van Bancontact rechtstreeks in hun N26-applicatie terugvinden en worden ze met enkele simpele klikken doorgestuurd naar hun Bancontact-account om het herladen te valideren. 

"De integratie van deze nieuwe manier van herladen met Bancontact zal klanten die N26 willen uitproberen als een nieuwe dagelijkse bankrekening of die meerdere rekeningen hebben en daartussen flexibel willen blijven, toelaten om hun rekening nog makkelijker direct op te laden", legt Jérémie Rosselli, General Manager van N26 voor de Benelux en Frankrijk, uit.

Mobiele overschrijvingen, directe stortingen, externe bankoverschrijvingen en het herladen van de kredietkaart gebeuren volgens de voorkeur van de gebruiker en worden ofwel onmiddellijk ofwel binnen de twee dagen uitgevoerd. 

"Voor N26 is het van cruciaal belang om lokale innovaties te brengen die het leven van onze klanten zo veel mogelijk vergemakkelijken volgens hun eigen gewoontes. Dankzij de herlaadfunctie met Bancontact biedt N26 alle herlaadmogelijkheden aan om de Belgen zo veel mogelijk keuze te geven", besluit Jérémie Rosselli.

 
 
 
 

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn