Logo

Controle op Vakantieparken
Topparken werkt hard aan de kwaliteit en vitaliteit van de vakantieparken. Dit betreft Innovatie, Veiligheid, Leefbaarheid en daar waar nodig herstructurering. In het belang van vakantievierders en alle andere belanghebbenden werkt Topparken mee aan alle programma’s op dit gebied zoals het samenwerkingsproject ‘Vitale Vakantieparken’. In dat kader stuurde Topparken kortgeleden aanzeggingen uit aan eigenaren en onderhuurders die zich niet aan de regels houden.

Onaangenaam verrast
Nu vanmorgen in alle vroegte Bospark in Ede onderworpen is aan een enorme onaangekondigde controle, geeft de directie van Topparken aan ‘onaangenaam verrast’ te zijn. Juist nu zij zich tot het uiterste inspannen om, in goed overleg en samen met alle instanties, alle maatregelen te treffen die nodig zijn. De directie betreurt het dat hiermee ook de vakantiegasten getroffen zijn. Juist in deze periode is het van belang dat mensen zorgeloos kunnen genieten van een vakantie in eigen land. We zullen er dan ook alles aan doen om gasten die op dit moment op Bospark Ede verblijven alsnog van een welverdiende vakantie te laten genieten, desnoods op een ander moment.

Regelgeving
Alle Topparken willen voldoen aan de regelgeving die door overheden wordt opgelegd. De rol en functie van de vakantieparken is van groot belang voor de vrijetijdsbeleving van grote groepen uit de Nederlandse maatschappij; zeker in tijden dat reizen naar het buitenland zoveel beperkingen heeft. Geheel vrijwillig en met uiterste krachtsinspanning wordt samengewerkt met alle instanties van het project Vitale Vakantieparken. 


TopParken is gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties. De directie bestaat uit Janus Bergervoet (69), dochter Riekie Bergervoet (48) en zoon Peter Bergervoet (42). De organisatie richt zich op de ontwikkeling van vakantieparken en de verkoop- en verhuur van vakantiewoningen op natuurrijke locaties in Nederland. Op basis van jarenlange ervaring gecombineerd met een schat aan kennis is TopParken uitgegroeid van klein familiebedrijf tot een toonaangevende speler in de Nederlandse recreatiemarkt.  


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn