Persbericht

EERSTE EDITIE EUROPA EVENT VINDT PLAATS OP 20 EN 21 NOVEMBER 2021
Hét evenement waar de Nederlandse en Belgische consument kennis maakt met Europese bestemmingen en activiteiten

Castricum, 18 maart 2021 – Goed nieuws voor alle reisprofessionals: op 20 en 21 november 2021 vindt de eerste editie van het Europa Event plaats, een B2C evenement dat compleet in het teken staat van reizen en vakanties binnen Europa. Ruim 200 Europese bestemmingen worden gedurende twee dagen vertegenwoordigd door ervaren reisspecialisten, landenshows, films en stands. Het Europa Event vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag en wordt georganiseerd door ANNONU Events, een evenementenbureau dat al tien jaar lang reisbeurzen in Nederland en België organiseert.

Europa Event
Na maanden van strenge reisrestricties staan Nederlanders en Belgen te trappelen om eindelijk hun langgekoesterde droomreis te maken. De verwachting is dan ook dat zodra de maatregelen versoepelen en het aantal gevaccineerde personen stijgt, men massaal op vakantie gaat. Het Europa Event informeert en inspireert reislustig Benelux over de mooiste bestemmingen, diverse vervoersmogelijkheden en de verschillende typen vakanties. René Kok, eigenaar van ANNONU Events: “Wij zien de vraag naar reizen binnen Europa al jaren stijgen met een enorme piek in het afgelopen jaar en daar spelen wij graag op in. Wij zullen met dit event focussen op reizigers die graag hun reizen vooraf goed geregeld hebben en zich naast mooie nieuwe bestemmingen ook op zekerheid en veiligheid richten. Hiermee is de behoefte aan informatievoorziening en inspiratie toegenomen en bieden wij graag een platform om de reizigers in deze behoefte te voorzien.” 

Hoge reputatie binnen de evenementenbranche
ANNONU Events organiseert al tien jaar lang reisbeurzen in zowel Nederland als België. Naast het Europa Event is ANNONU verantwoordelijk voor de organisatie van onder andere Cruise Events en Verre Reizen Events welke jaarlijks gemiddeld 30.000 bezoekers trekken. Door het succes van voorgaande edities is besloten om in lijn met de voorspelde vakantietrends een evenement geheel in het teken van Europa plaats te laten vinden. De events van ANNONU worden jaarlijks bezocht door Nederlanders en Belgen tussen de 25 en 65 jaar met een gemiddelde vakantiebesteding van €5.288 per persoon per jaar.  Voor meer informatie over het Europa Event: www.reis-events.nl


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn