Logo

De hele dag buiten en gaan waar je wilt. Een dag of een week, fietsen is altijd een avontuur.

Zadelpijn, vermoeidheid, lekke banden, hoge bergen, gevaarlijke wegen en al die andere onvoorspelbare momenten. Je lijkt wel gek om op de fiets te reizen en trouwens, het is met de auto al ver, toch? Laat staan op de fiets.

Nee, is het eenvoudige antwoord van Irene Maaskant en Laura Maat. Als er nou íets leuk is, is het wel reizen op de fiets. Of je nu, zoals zij, zeven maanden gaat of een paar dagen in eigen land. Fietsen betekent vrijheid, goed om je heen kunnen kijken en meer zien dan ooit tevoren. Hun enthousiasme is aanstekelijk en inspirerend.

Ga op de fiets – 15 routes door Europa, avonturen + ervaringen is het allereerste boek van Irene en Laura. Een jaar geleden keerden ze terug van een tocht van zeven maanden door Europa. Ze fietsten vanuit hun huis in Rotterdam naar Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, maar ook Kroatië, Sardinië en Bosnië en Herzegovina. Alle indrukken schreven ze op en ze maakten duizenden foto's. 

Maak kennis met de Ecovia in Portugal, la Vélodyssée langs de Franse westkust en de Kustroute in Nederland of het rondje Zuiderzee. Of fiets naar Berlijn, zodra het weer mag. Mogelijkheden genoeg! 

Duizenden kilometers aan fietspaden liggen er in Europa, zeker, maar ook in Nederland en België kun je prachtige tochten maken. Ook al is reizen nog even niet zo vanzelfsprekend als het was, op de bank blijven zitten kan altijd nog. Het boek heeft een heel simpel doel: ga fietsen. Als je het gelezen hebt, wil je namelijk nog maar één ding: je banden oppompen, je ketting smeren en gaan. 

Ga op de fiets
tekst & foto's: Irene Maaskant + Laura Maat
verkoopprijs € 20 
ISBN 978 90 830148 45
208 pagina's / 167x220 mm / paperback met flappen
uitgeverijfjord.com

verschijningsdatum: maart 2021


Bijlagen
Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn