Logo

DIT ZIJN DE MOOISTE STRANDEN VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN
Van witte sneeuwwegen naar hagelwitte zandstranden

Amsterdam, 10 februari 2020 – Het sneeuwt in Nederland en de schaatskoorts neemt met rap tempo toe. De schaatsen worden geslepen, de sleeën draaien overuren en overal zien we Hollandse winterse plaatjes voorbijkomen. Ter compensatie en voor wie genoeg heeft van alle winterse beelden, worden de top vijf mooiste stranden van het Koninkrijk der Nederlanden uitgelicht. Van St. Maarten, Curaçao tot Aruba, ieder strand is net zo wit als het Hollandse straatbeeld op het moment maar dan met andere temperaturen. Want Nederland is mooi maar het Koninkrijk der Nederlanden samen is nog veel mooier. Droom weg bij deze tropische top 5 van mooiste stranden.

1. Mullet Bay Beach – St. Maarten
We beginnen deze top vijf met één van de mooiste stranden op St. Maarten, namelijk Mullet Bay Beach. Het zand hier is hagelwit, het water azuurblauw en het strand wordt omringd door een lange rij palmbomen. Je vindt hier alle elementen voor een ultieme relaxdag. Inclusief beach bars voor een tropische verkoeling. De actievelingen onder ons kunnen door de rustige stroming hier ook zeer goed snorkelen. Voor de kust zwemmen er al enkele vissen maar wie richting de rotsen zwemt zal worden verrast door verschillende kleurrijke vissoorten.

2. Playa Porto Marie – Curaçao
Playa Porto Marie is voor vele vakantiegangers een favoriet op Curaçao. Je betaalt een kleine entreeprijs maar krijgt daar wel verschillende faciliteiten waaronder douches voor terug. Het witte koraalstrand met helder en kalm water is een waar paradijs voor de waterliefhebber en het unieke dubbel rif is gemakkelijk te bereiken vanaf de kust. Al snorkelend spot je hier de meest bijzondere vissen en met een beetje geluk zelfs zeeschildpadden. Ook boven water worden strandgangers vergezeld door dieren. Naast grote leguanen vind je hier namelijk twee vriendelijke varkens genaamd Woody en Willy die geregeld het strand opzoeken voor wat zonuren.

3. Arashi Beach – Aruba
Op Aruba is Arashi Beach één van de meest populaire stranden onder de locals waar je even weg bent van alle drukte. Het is een uitstekende locatie om te zonnen en lekker te ontspannen onder de palapa’s. Door de rustige stroming kun je hier prima zwemmen of body boarden. Daarnaast is er aan de linkerkant van het strand een prachtig snorkelgebied met een rijk onderwaterleven. Ook biedt dit strand nieuwe faciliteiten zoals douches, verhuur van loungestoelen en af en toe livemuziek bij de bar. Een aanrader voor het hele gezin!

4. Cupecoy Beach – St. Maarten
Een echte gouden tip op The Friendly Island, St. Maarten is Cupecoy Beach. Zandstenen kliffen geven het strand van Cupecoy een dramatische gouden achtergrond, in tegenstelling tot elk ander strand op het eiland. Dit strand, beschermd tegen de wind, is perfect voor wie graag wilt bijkleuren onder de tropische zon, een duikt wilt nemen in de Caribische Zee en heerlijk wilt ontspannen op de rand van de glooiende branding.

5. Boca Catalina Beach – Aruba
Last but not least, Boca Catalina Beach op Aruba. Deze kleine, afgelegen baai in het noorden van het land biedt een prachtig wit zandstrand en een zee in 50 tinten blauw. Naast een levendige onderwaterwereld, zijn hier vaak prachtige pelikanen te spotten. Ook is er gemakkelijke toegang tot de kristalheldere oceaan, waardoor dit een ideaal strand is voor gezinnen. Niet te missen tijdens een toekomstig bezoek aan Aruba!


Bijlagen

Over USP Marketing PR
USP Marketing PR is een onafhankelijk PR bureau gespecialiseerd in toerisme, hospitality en lifestyle. Het bureau is opgericht in 1994 en is gevestigd aan de Brouwersgracht in hartje Amsterdam. USP Marketing PR vertegenwoordigt wereldwijde brands zoals: Emirates, NYC & Company, Essential Costa Rica, Tourism Authority of Thailand, Japan National Tourism Organization, Airbnb, St. Maarten Tourism Board en Norwegian Cruise Line. Zie voor meer informatie www.usp.nl .


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn