Nieuwe roman Ilja Gort vervolg op bestseller Godendrank

Bed & Breakfast vanaf nu overal verkrijgbaar

Ilja Gort brengt een nieuwe roman uit: Bed & Breakfast. Een vervolg op zijn boek Godendrank, die vorig jaar tien weken in de bestsellerlijst stond. De inspiratie voor een nieuw verhaal over Abel en zijn vrouw Angela kwam doordat ook Ilja aan huis gekluisterd zat door Corona en zijn zoon gelijktijdig een Bed & Breakfast begon. Het is inmiddels de 6e roman van Gort. Bed & Breakfast is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Na zijn laatste bestseller, Godendrank, raakte Ilja Gort in de ban van de hoofdpersoon: Abel, de warhoofdige held uit Godendrank. Ilja’s zoon Klaas en zijn vriendin Meriam startte in dezelfde periode vlakbij Gorts Château La Tulipe een B&B. “De vele smakelijke verhalen die daaruit voortvloeide, inspireerde mij voor het nieuwe boek Bed en Breakfast”, vertelt Ilja Gort.

Ilja Gort overhandigt het eerste exemplaar van Bed en Breakfast aan Meriam Last, geliefde van zoon Klaas. “Met al haar sappige verhalen over haar dagelijkse lotgevallen met de gasten in de Chateau-B&B houd ik haar voor medeplichtig!”


Bed & Breakfast
Het nieuwe boek Bed en Breakfast is de overtreffende trap van Godendrank, waarin Abel en zijn vrouw Angela op hun Zuid-Franse wijndomein een B&B beginnen. Dit leidt bij de hoofdpersonen tot Fawlty Towers-achtige taferelen. Geïnspireerd door zijn eigen ervaringen in de televisiewereld, schreef Gort er een cameraploeg met een dubbele agenda in, die van de B&B een realitysoap wil maken. Abel en Angela worden overrompeld door gasten die het bloed onder hun nagels vandaan halen. Wanneer Abels heimelijke verzet de spuigaten uitloopt, is er geen weg terug: om hun wijndomein van de ondergang te redden moet hij in zee met een Brabantse drugsbaron.


Wijnboer, tv-maker en auteur
Ilja Gort is onder meer bekend van zijn wijnchateau La Tulipe en zijn televisieprogramma’s. Hij publiceerde eerder o.a. Leven als Gort in Frankrijk (meer dan 250.000 exemplaren verkocht) en een tiental wijnboeken. In 2008 verscheen zijn debuutroman De Geluksvogel, gevolgd door De Vrouwenslagerij, De Vulkaan, De Druivenfluisteraar en vorig jaar februari zijn bestseller Godendrank. Nu, een jaar later gaat het verhaal van Godendrank verder in Bed en Breakfast.


Bijlagen

Lot of Brands is een allround communicatiebureau en werkt voor o.a. 2-ater, Ilja Gort, Kosmos Uitgevers, NTR en Green Business Club.

Je ontvangt dit bericht omdat we denken dat het interessant voor je is.
www.lotofbrands.nl

Logo

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn