NIEUWSBRIEF

Beste BC-leden,

Helaas waren wij het afgelopen voetbalseizoen gebonden aan de Corona maatregelen, hierdoor zijn diverse activiteiten gecanceld. Het streven is om rond mei/juni 2021 een spetterend event te organiseren. We houden de Corona maatregelen de komende periode goed in de gaten. Zodra de organisatie voor dit event mogelijk is, komen wij hierop terug.

 

 

Sponsorgeld BC-leden
De verdeling van het sponsorgeld is in stand gehouden: 50% van de inleg gaat naar Sportclub Monster, waarvan 1 onderdeel reeds zichtbaar is: sponsoring kleding jeugd. De overige 50% sparen wij voor toekomstige activiteiten.

Sponsoring kleding jeugd
Het sponsorgeld namens de Businessclub heeft een mooi en zichtbaar doel gekregen onder de jeugdteams. De volgende teams ontvangen nieuwe T-shirts en/of tenues. 

JO7  (jongensteam - welpjes, de jongste leden van onze club)
JO10-5  (meisjesteam - een volledig meisjesteam die in de jongenscompetitie speelt)
MO17  (meisjesteam - ons oudste meisjesteam in de jeugd)

 

 

 

 

"Wij wensen de jeugdteams namens

de Businessclub 'De Heeren van Polanen'

veel plezier met de nieuwe kleding!"

 
 
 

#Interviewmet... Marnix van der Caaij | Quality Pack
In dit onderdeel stellen wij één van onze BC-leden wisselende vragen! Graag nemen wij jullie dit keer mee in de wereld van Quality Pack.

Zou je iets over jezelf en Quality Pack kunnen vertellen?
Ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Quality Pack. Quality Pack ontwikkelt nieuwe verpakkingsconcepten, levert alle AGF gerelateerde verpakkingen en verzorgt de logistieke activiteiten voor haar partners in de AGF sector.

Eigenlijk zit ik sinds ik van school af kom al in de verpakkingen. Ik ben dan ook echt een verpakkingsgek. Je moet met mij ook niet door de supermarkt lopen, want dan duurt het altijd wel even. Verder vind ik het altijd leuk om mensen te helpen of problemen op te lossen. Dit is ook de klik met Quality Pack. Wij werken namelijk service- en oplossingsgericht, wij zeggen nooit nee en gaan altijd de uitdaging voor en met onze partners aan. Wij proberen ze waar mogelijke volledig te ontzorgen.

Onlangs hebben jullie een nieuw pand geopend, kun je hier iets meer over vertellen?
Quality Pack heeft eind november 2019 haar handtekening gezet op de koopovereenkomst voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk. Na iets meer dan een jaar vol bouwactiviteiten is het nu zo ver. Het groeiende team, laat Barendrecht achter zich en gaat haar activiteiten officieel vanuit Maassluis voortzetten. Hier komt eindelijk alle activiteiten onder één dak samen. Een deel van de bijna 3.000 m2 grote bedrijfshal is al sinds juli operationeel.

De locatie op De Dijk is een strategische ligging vlakbij de tuinbouwdriehoek Westland-Bleiswijk-Barendrecht, op een paar minuten van de A20 en de Blankenburgtunnel die de A20 en A15 gaat verbinden, waarmee Quality Pack haar voordeel verwacht te doen de komende jaren.

Zijn er nog meer connecties tussen Quality Pack en Sportclub Monster naast jezelf?
Er werken bij ons meerdere mensen uit Monster of met een Sportclub Monster verleden. We speelden al langer met de gedachte om iets te gaan doen. Toen mijn team SC Monster 4 in het nieuw gestoken diende te worden en wij door Piet Looije gewezen werden op de opstart van de Businessclub en de vraag of dit wat voor ons was, viel alles samen en hebben wij gekozen om ook maar gelijk een sponsorbord te plaatsen. Een total packaging deal, wat weer volledig aansluit bij Quality Pack :-)

Hoe ziet jouw verleden binnen Sportclub Monster er uit?
Ik heb wat jaren met heel veel plezier en genoegen in het eerste elftal mogen spelen.

Wat zou je graag terug willen zien binnen Sportclub Monster de komende jaren?
Dat ik er nog vele jaren met plezier kan komen, enerzijds om zelf een balletje te trappen en anderzijds om te kijken naar het eerste of hopelijk in de toekomst naar mijn zoon en dochter :-)

 
 

 

 

 

 

Blijf gezond!
Groeten, Businessclub 'De Heeren van Polanen'


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn