Logo

NORWEGIAN CRUISE LINE PRESENTEERT “LIVE FROM BROADWAY”

Vanaf 18 december 2020 beschikbaar via www.ncl.com/embark

Amsterdam, 3 december 2020 – Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van wereldwijde cruisereizen, toont haar voortdurende toewijding aan de entertainmentsector met de aankondiging van de tweede “EMBARK, the Spotlight Series”-aflevering. Na het debuut van “The Choir of Man”, die de eerste week bijna 500.000 keer is bekeken, is het nu de beurt aan “Live From Broadway”, met denderende optredens van NCL’s exclusieve cruise shows. Zie hier alvast een korte sneak peek.

Live From Broadway
Voor de tweede aflevering van “EMBARK, the Spotlight Series” brengt de rederij nogmaals toptalent uit de muziek- en theaterwereld uit New York City samen, voor een exclusieve showcase van het bekroonde Broadway- en West End-kaliber dat normaal gesproken te zien is tijdens een cruise met NCL. “Live From Broadway” bevat optredens van:

"Het brengt ons enorme vreugde om ons bekroonde entertainment te kunnen delen met onze vrienden in een tijd als deze en het is ongelooflijk hartverwarmend om onze familie van artiesten te zien genieten van deze kans," zegt NCL President en CEO Harry Sommer. "Ik kan niet wachten tot onze gasten hun favorieten weer snel op zee kunnen zien".

Backstage
Naast de muzikale uitvoering, krijgt het publiek ook een plaats op de eerste rij in het backstage-leven van de castleden en vertellen zij wat het voor hen betekent om voor het eerst weer in vele maanden op te treden. De bijna 40 minuten durende aflevering van “EMBARK, the Spotlight Series” “Live From Broadway” wordt live gestreamd op www.ncl.com/embark op 18 december en is daarna beschikbaar on-demand.

Verbintenis
“Entertainment is een van de meest opbeurende manieren om contact te maken met mensen, of je nu op het podium staat of in het publiek zit. Het brengt ons samen, verbreedt onze horizon en overstijgt ons even van onze dagelijkse beslommeringen”, zegt Richard Ambrose, Senior Vice President Entertainment bij NCL. “Hoewel we in deze buitengewone tijd geen direct contact kunnen leggen met onze gasten, cast en crew, wilden we onze vrienden thuis een intieme showcase bezorgen van enkele van onze topproducties in onze vloot. Terwijl we deze talenten ook een podium geven om hun muzikale gaven te delen met kijkers over de hele wereld”.

The Choir of Man
De eerste aflevering van “EMBARK, the Spotlight Series” heeft veel kijkers getrokken. De aflevering bevatte een vernieuwde productie van de show “The Choir of Man” en ontving een golf van lof. De volledige aflevering is momenteel beschikbaar on-demand op www.ncl.com/embark

##


Bijlagen

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 53 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn