Logo

VERWACHT EIND DECEMBER 2020 | Vraag alvast een recensie exemplaar aan

Flaptekst: 
Misschien geloof jij, net als ik, dat kinderen van nature ‘goed’ zijn? Misschien kwam ook jij terecht in de rollercoaster die het ouderschap is en ging je op zoek naar de beste versie van jezelf en van je kind?

Er bestaat hoe langer hoe meer kennis en inzicht in hoe we kinderen kunnen ondersteunen om dicht bij hun kern te blijven, zonder autoritair of toegeeflijk te hoeven zijn.

Tijdens mijn zoektocht leerde ik de taal van mijn kinderen te begrijpen en spreken: spel bracht verbinding. Verbindend spelen maakt ouderschap gemakkelijker en leuker, het versterkt onze band en het helpt kinderen om ongedwongen de beste versie van zichzelf naar boven te brengen.

Dit boek is geen handleiding of stappenplan maar staat wel boordevol inzichten en eerlijke praktijkervaringen om jou als jonge ouder te inspireren. Herontdek je eigen speelinstinct en breng zo meer verbinding en plezier in je ouderschap én in je gezin.

Met voorwoord van Jürgen Peeters (auteur Kinderen zijn geen puppy’s) en illustraties van Noëmi Willemen (@lecoeuramareebasse) 

Over de auteur:
Nele Flamang is mama van Lotte (2016) en Lis (2020). Ze is logopediste, stotter- en stemtherapeute, 'Aware Parenting'-instructrice en geeft workshops en lezingen aan ouders, grootouders en leerkrachten. Ze gelooft dat het de kleine dingen zijn die het verschil maken en deelt fragmenten via @PraktijkNeleFlamang op Facebook en Instagram.

"Nele is warm, empathisch, ontwapenend en gepassioneerd door Aware Parenting. Haar speelse natuur verbindt ze met een sterk aanvoelen van wat kinderen werkelijk nodig hebben om goed te kunnen gedijen."

-  Jürgen Peeters, auteur van Kinderen zijn geen puppy's


Bijlagen

 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn