Logo

EEN EERBETOON AAN DE BEROEMDE GODMOTHERS VAN NORWEGIAN CRUISE LINE

Amsterdam, 13 oktober 2020 – De maand oktober staat ook wel bekend als dé cruisemaand van het jaar. Momenteel kunnen we alleen nog maar dromen van de dag dat we eindelijk weer op het dek mogen staan. Hopelijk komt deze dag liever eerder dan later, maar in de tussentijd staat NCL even stil bij de beroemde godmothers van haar verschillende schepen. Deze godmothers vervullen een belangrijke rol tijdens de doop van een schip en nog lang daarna. Men gelooft dat een godmother een welwillende geest naar het schip brengt en daarmee ten alle tijden zorgt voor een behouden vaart. Zonder deze personen zal de beleving tijdens een tocht met NCL niet hetzelfde zijn. Als een van s’ werelds meest vooraanstaande cruiserederijen bestaat het rijtje godmothers dan ook uit een aantal grote beroemdheden. 

Kelly Clarkson - Norwegian Encore
Norwegian Encore, het nieuwste en meest fenomenale schip uit de gehele vloot vraagt natuurlijk om een grootse godmother. Wie past daar nou beter bij dan de wereldberoemde zangeres, talkshow host en GRAMMY Award-winnaar Kelly Clarkson. Niet alleen het schip en haar godmother zijn enorm bijzonder, ook het aanbod aan boord is onevenaarbaar. Of gasten nu een adembenemende reis van New York naar het paradijselijke Bermuda maken, de 6(!) Tony Awards winnende musical Kinky Boots bijwonen of hun smaakpapillen prikkelen in een van de overheerlijke restaurants; Norwegian Encore is ontworpen om de meest onvergetelijke momenten werkelijkheid te maken. In 2021 vaart Norwegian Encore bij de Pacific Coast langs onder andere Vancouver en Brits Columbia.

The Rockettes - Norwegian Breakaway
Waarom maar 1 godmother kiezen als je een hele groep inspirerende dames kan krijgen? In 2013 werden de danseressen van de iconische New Yorkse groep The Rockettes benoemd tot godmothers van Norwegian Breakaway. Gezien The Rockettes gelijk staan aan top-entertainment, mag het schip waar ze aan verbonden zijn hier natuurlijk niet voor onderdoen. Aan boord van Norwegian Breakaway hebben opvarende onder andere de mogelijkheid om de Broadway hit Burn the Floor bij te wonen. Tijdens dinershow Velvet passeren de meest bijzondere circus acrobaten de revue en de in 2019 toegevoegde musical Six laat een en al girlpower zien; een perfecte match met The Rockettes. In 2021 vaart dit spectaculaire schip door de Westelijke Cariben en meert ze aan in Miami, Belize en Costa Maya.

Kim Cattrall - Norwegian Dawn 
Kim Cattrall – misschien beter bekend als Samantha uit de hitserie Seks and the City – is de derde godmother in het rijtje. Het glamoureuze leven dat werd geportretteerd op zowel televisie als het witte doek is een perfecte fit met Norwegian Dawn. Dit luxueuze over de grootste suites op zee; de exclusieve Garden Villas. Deze suites bevatten comfortabele king- of queensize bedden, losse leef- en dinerruimtes, luxueuze badkamers en privé balkons. Om het af te maken hebben gasten in alle Garden Villas een gecertificeerde butler en conciërge service tot hun beschikking. Geniet volgend jaar van al deze luxe en meer tijdens een Europese cruise langs de Griekse eilanden.

'Mr Worldwide' aka Pitbull - Norwegian Escape 
NCL doet dingen graag net even anders, zo ook de selectie van de beroemdheid voor het volgende schip. Waar godmothers doorgaans vaak vrouwen zijn, heeft Norwegian Escape voor het eerste een heuse godfather, namelijk rapper Pitbull. Met zijn bijnaam ‘Mr Worldwide’, is de artiest een perfecte match voor Norwegian Escape. Het schip keert in 2021 officieel terug naar Europa om aan te meren in de bijzondere Baltische staten, maar vaart onder andere ook routes langs de stranden van Orlando en de Bahama´s. En met het net zo wereldse restaurant aanbod hebben gasten tijdens de reis ruime keuze uit Franse bistro delicatessen, Japanse Teppanyaki, Mexicaans streetfood en nog veel meer.

Reba McEntire - Norwegian Epic
Amerikaanse country zangeres Reba McEntire werd al in 2010 benoemd tot godmother van Norwegian Epic. The Queen of Country Music doopte 10 jaar geleden het schip dat sindsdien naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld. Naast speciale studios voor solo-reizigers en entertainment van wereldklasse, is Norwegian Epic uitgerust met een spa die meer dan 50 behandelingen aanbiedt. Kom hier helemaal tot rust tijdens een zeewier massage of ervaar ultieme ontspanning in de Thermal Suite. Waar je ook voor kiest, je komt hoe dan ook volledig opgeladen van boort. In 2021 neemt Norwegian Epic haar gasten mee naar de meest bruisende Europese steden waaronder Barcelona en Napels.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de schepen, NCL godmothers en andere berichten? Bezoek dan het mediacentrum voor het laatste nieuws en exclusieve inhoud. Volg NCL op Facebook en Instagram via @NorwegianCruiseLine en via YouTube. Neem voor meer informatie, of het boeken van een cruise, contact op met een reisprofessional of bezoek www.ncl.com.

 


Bijlagen

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 53 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn