Logo

VMware kondigt Future Ready Workforce-oplossingen aan ter ondersteuning van de gedistribueerde workforce

Nieuwe mogelijkheden binnen het VMware Secure Access Service Edge-platform zorgen ervoor dat organisaties toegang tot applicaties en informatie op intelligente wijze kunnen beheren en beter kunnen beveiligen

VMworld 2020, 29 september 2020 – VMware kondigt tijdens VMworld 2020 nieuwe Future Ready Workforce-oplossingen aan om een uitzonderlijke werkervaring te bieden, end-to-end Zero Trust security controles mogelijk te maken en een vereenvoudigd beheer te kunnen realiseren. De Future Ready Workforce-oplossingen combineren VMware Secure Access Service Edge (SASE), Digital Workspace- en Endpoint Security-mogelijkheden. Deze helpen IT bij het beheren en optimaliseren van veiligere toegang tot elke app, in elke cloud, vanaf elk device en ze bieden tegelijkertijd een eenvoudige, krachtige en veilige gebruikerservaring voor de gedistribueerde workforce.

“Organisaties worden geconfronteerd met een van de grootste verstoringen van onze generatie. Deze uitdagingen zullen een verschuiving naar cloud-centric strategieën versnellen, zoals SASE, die tegemoetkomen aan de vereisten om mensen overal te laten werken”, aldus Rajiv Ramaswami, chief operating officer, products and cloud services, VMware. “De VMware Future Ready Workforce-oplossingen helpen organisaties zodat hun medewerkers op elke plek  kunnen werken met intrinsieke beveiliging, geweldige eindgebruikerservaringen en een lagere operationele complexiteit.”

SASE: een architectuur voor het samenvoegen van networking en security in de cloud
Verouderde networking- en security-benaderingen missen de automatisering, cloud-schaal en intrinsieke beveiliging die nodig zijn om apps, data en gebruikers te verbinden en te beschermen in een wereldwijd gedistribueerde bedrijfsstructuur. Het VMware SASE-platform combineert cloud networking, cloud security en zero trust-netwerktoegang met de beste webbeveiliging om organisaties van elke omvang flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden. Het is een cloud-first-aanbod dat kwaliteitsborging van applicaties, intrinsieke beveiliging en operationele eenvoud biedt, en het is ideaal voor organisaties die hun medewerkers de mogelijkheid willen bieden om op elke plek te kunnen werken.

“De pandemie heeft een marktdynamiek gecreëerd die van organisaties vereist dat ze hun IT-infrastructuur transformeren om te voldoen aan de zakelijke behoeften van het nieuwe normaal. Het hebben van een flexibele benadering voor het verbinden en beveiligen van toegang tot bedrijfsmiddelen kan het verschil zijn tussen succes en mislukking”, aldus Jay Chaudhry, voorzitter en CEO van Zscaler. “Zscaler en VMware hebben een langdurige samenwerking in het leveren van de beste netwerk- en beveiligingsoplossingen voor grote internationale organisaties. We breiden deze relatie uit om onze bewezen, toonaangevende oplossingen te combineren, zodat klanten de acceptatie van SASE kunnen versnellen en geen concessies hoeven te doen op het gebied van netwerken of beveiliging."

“Met de overgang naar werken op afstand en een versnelde migratie naar SaaS is de traditionele bedrijfsnetwerkperimeter verdwenen. Internet is het nieuwe bedrijfsnetwerk en de nieuwe vestiging is het huis van een medewerker of zijn mobile device. Netwerken en security worden helemaal opnieuw vormgegeven en ontworpen nu de toekomst van werk verandert”, aldus Amir Ben-Efraim, CEO van Menlo Security. "Daarom werken we samen met VMware om Menlo's Cloud Secure Web Gateway Platform in te bouwen in de VMware Cloud Web Security-service. We brengen ons toonaangevende, veilige cloudbeveiligingsplatform, gebouwd op onze unieke Isolation Core-technologie, samen met het VMware SASE-platform om klanten beter te beschermen tegen de meest geavanceerde en veel voorkomende aanvallen zoals phishing, ransomware en kwaadaardige content."

Een visie op de toekomst van werk met een focus op security en werknemerservaring
VMware Workspace Security combineert toonaangevend uniform endpoint management met een endpoint security-platform zodat klanten de kracht van big data kunnen benutten om uitgebreide zichtbaarheid van endpoints en bruikbare inzichten te krijgen, in combinatie met datagestuurde preventietechnologie, via één dashboard. Vandaag kondigt VMware aanvullende Workspace ONE- en Workspace Security-oplossingen aan die helpen devices effectiever en efficiënter te beveiligen en die eenvoudig te implementeren, beheren en schalen zijn, waaronder:

Beschikbaarheid
VMware Workspace Security Remote en VMware Workspace Security VDI zijn vanaf vandaag beschikbaar. VMware Edge Network Intelligence zal naar verwachting beschikbaar zijn in VMware's Q3 FY21, dat eindigt op 30 oktober 2020. VMware Cloud Web Security zal naar verwachting beschikbaar zijn in VMware's Q1 FY22, en NSX Firewall as a Service voor het VMware SASE Platform zal naar verwachting beschikbaar zijn in FY22.

Gartner disclaimer
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt meegenomen, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, af met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Nieuws tijdens VMworld 2020

 

[1] Gartner, Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure, september 2020

[2] Gartner, Magic Quadrant for Unified Endpoint Management, augustus 2020

[3] Bron: VMware is 1 van de 5 "grote" firewallleveranciers (met meer dan $500 miljoen aan jaarlijkse inkomsten) in het Forrester Research report, Now Tech: Enterprise Firewalls, Q1 2020, maart 2020


Meer informatie

VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: [email protected]

Whizpr
Paul Maris
Telefoon: 0317-410483
E-mail: [email protected]