Logo

VIJF REDENEN OM DEZE HERFST DE ZON OP TE ZOEKEN IN CURAÇAO

Amsterdam, 28 september 2020 – Nu de herfst dan toch echt is begonnen in eigen land is de hamvraag, waar naartoe voor nog wat zon uren dit najaar? We worden namelijk gelukkiger als we ons in hoge temperaturen bevinden. Maar liefst 82% van de Nederlanders geeft aan zich gelukkig te voelen bij een temperatuur tussen de 25-30 graden. En laat nou net op Curaçao de gemiddelde temperatuur rond de 30 graden liggen! Het vijfsterrenresort Curaçao Marriott Beach Resort zorgt voor de verdere ontspanning en vermaak op het eiland zodat iedereen winterklaar wordt gemaakt en opgeladen de komende maanden tegemoet kan gaan. Daarom komt het hotel met een toepasselijke top vijf om dit najaar Curaçao te bezoeken waar gasten zich volledig kunnen laten onderdompelen in de Caribische charme gecombineerd met internationale luxe.

1. Parel in de Piscadera Baai
Het resort ligt rustig, maar toch centraal gelegen in de baai van Piscadera. Ideaal voor vakantiegangers die zowel volledig willen bijkomen op het strand als iets actiefs willen ondernemen op het water, meer over de cultuur willen leren en ’s avonds graag nog even de gezelligheid, uiteraard geheel coronaproof, op willen zoeken. De baai staat bekend om de parelwitte stranden, het kalme en heldere water, gezellige strandclubs en watersportfaciliteiten. Ook ben je vanaf de baai zo in de hoofdstad, Willemstad, waar je winkels, de beroemde Koningin Julianabrug en de wijken Punda en Otrabanda vindt.

2. Culinair genieten
Met vier restaurants op het resort, is het optimaal genieten van de culinaire mogelijkheden. Je hoeft het resort zelfs niet te verlaten om toch de diversiteit van het eiland te proeven. Bij restaurant Ç Spice start je de dag goed met een heerlijk ontbijt en in de middag kun je naast de Harmony Pool genieten van onder andere burgers en broodjes bij de Salty Iguana Ocean Grill. Bij Zala Gastro Bar proef je ’s avonds gerechten bereid met ingrediënten uit de omgeving en met lokale, Caribische invloeden. Tijdens de zonsondergang is dit ook de plek waar je een cocktail besteld en geniet van het uitzicht.

3. Minispa op je eigen kamer
De badkamers op het resort zijn ingericht als minispa’s, zo geniet je bij terugkomst na een dag op het strand of in de stad van luxe verzorgingsproducten. Elke kamer en suite heeft ook een eigen balkon. Sportievelingen kunnen zich ook volledig uitleven bij de faciliteiten voor fitness en aquarobics.

4. Maritieme tradities in een nieuw jasje
Voor drie jaar werd er aan de renovatie van het resort gewerkt en eind 2019 werd deze afgerond. Alle 336 kamers zijn vernieuwd, het serenity zwembad met uitzicht op zee is nog serener en de verschillende faciliteiten bieden het moderne en luxe comfort van een vijfsterrenhotel. De kamers hebben een eigentijdse, frisse stijl en zijn geïnspireerd op de Nederlandse maritieme tradities van het eiland.

5. Een unieke prijs
Het is een unieke en ongekende tijd waarin de wereld zich nu bevindt en dat zorgt voor unieke en flexibele aanpassingen. Nog nooit eerder was een verblijf bij het Curaçao Marriott Beach Resort zo aangenaam geprijsd als nu. Niet onbelangrijk om te noemen want zoals de Nederlanders graag over het weer praten zijn we ook alert op een goede deal. De prijs-kwaliteitverhouding ligt altijd goed in balans bij het resort maar is op dit moment wel zo aantrekkelijk dat genieten van de Caribische zon in stijl wel heel dichtbij is.

Curaçao is op dit moment het enige eiland van het Caribische Koninkrijk met een geel reisadvies wat inhoudt, let op de veiligheidsmaatregelen. Daarnaast dient er een negatief resultaat van een COVID-19 test van uiterlijk 72 uur voor vertrek ingediend te worden bij aankomst. Volg ten alle tijden het actuele reisadvies van de overheid. Voor meer informatie over de reisadviezen zie: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadvies-caribisch-deel-van-het-koninkrijk 


Bijlagen

Over Curaçao Marriott Beach Resort
Curaçao Marriott Beach Resort opende in 1992 zijn deuren en is na een renovatie van drie jaar eind 2019 heropent. Het resort ligt aan het strand op 15 minuten rijden van Hato International Airport en op 10 minuten van de historische hoofdstad Willemstad. Het resort beschikt over 336 kamers en suites, ingericht in een eigentijdse, frisse stijl, geïnspireerd op de Nederlandse maritieme traditie van het eiland. Elke kamer en suite heeft een ruim balkon, minikoelkast, moderne audiovisuele middelen en een Nespresso-koffiemachine. Het resort biedt onder andere 4 restaurants, bars en roomservice. Het duikcentrum op het strand wordt na verwachting voor het einde van dit jaar geopend.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn