Logo

                                                     

 

Behang in de spotlight


Glasshouse Flora

International Wallpaper Week 2020

September 2020 - Dit jaar vindt de International Wallpaper Week plaats van 5-11 oktober. IWW is het jaarlijkse feest van de behangindustrie, wat samen wordt gevierd met de ontwerpers, winkeliers en fabrikanten. Het thema dat dit jaar centraal staat is Well Being, op zaterdag 10 oktober is het namelijk ook ‘World Mental Health Day 2020’. Dit jaar worden voor IWW verschillende onderwerpen onderzocht. Een daarvan is hoe kleuren en patronen effect kunnen hebben op je gemoedstoestand. Maar bijvoorbeeld ook welke kleuren en patronen het beste toegepast kunnen worden in kantoorruimtes, om stress te verminderen.

Behang app
Tijdens IWW staat behang in de spotlight en willen we mensen aansporen te experimenteren.  Graham &Brown heeft als eerste fabrikant een behang app voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. Zo kun je direct zien hoe de kamer eruitziet met het nieuwe behang. Ook kan men zich in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Ook kan men een close-up krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken.

Over Graham & Brown
Al bijna 75 jaar inspireert Graham & Brown mensen om anders te denken over hun muren door voortdurende innovatie, creativiteit en vakmanschap toe te passen in haar producten. Opgericht door twee vrienden Harold Graham en Henry Brown, wordt het bedrijf sinds 1946 gerund door het hoofdkantoor in Blackburn, Lancashire. Graham & Brown, de toonaangevende behangfabrikant in Engeland, heeft nu zijn collectie uitgebreid met verf, muurschilderingen, kunst aan de muur en stoffering. Graham & Brown wordt internationaal verkocht aan meer dan vijfenzeventig landen via zijn divisies in Noord-Amerika, Frankrijk, Nederland, China en Australië.

Informatie bij www.grahambrown.com 


Bijlagen

Over Graham & Brown
Al meer dan zeventig jaar lang inspireert Graham & Brown mensen om anders over hun muren te gaan denken: vanaf het eerste structuur behang tot de hedendaagse prints van nu. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door Harold Graham en Henry Brown en is nog steeds een familiebedrijf, in Blackburn in het graafschap Lancashire. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste behangontwerper en –producent in het Verenigd Koninkrijk. Graham & Brown streeft naar constante innovatie en creativiteit van vakmanschap en ontwerp en creëert trendsettende behangcollecties, evenals een unieke verfcollectie, muurdecoratie, en accessoires voor in huis. De producten van Graham & Brown worden wereldwijd in 75 landen verkocht via de verschillende divisies van Graham & Brown in Noord-Amerika, Frankrijk, Nederland, Rusland, China en Australië.

 


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn