Logo

 

 

Ultieme cruise ervaring met NCL vanuit huis

Amsterdam, 2 september 2020 – Had je al een droomcruise op de planning staan, maar is het uitgesteld vanwege de huidige situatie? Of heb je altijd al willen ervaren wat een cruise met Norwegian Cruise Line (NCL) eigenlijk is? Wij delen een aantal leuke activiteiten die je thuis kan doen om alvast in de stemming te komen voor jouw (volgende) cruisevakantie met NCL zodra het weer kan. 

Culinair genieten
Tijdens een cruise kan je aan boord van de schepen elke dag in een ander restaurant dineren. Een van de vele mogelijkheden is een diner bij Onda by Scarpetta. Het is een exclusief restaurant op Norwegian Encore, waarbij ‘fare la Scarpetta, genieten tot de laatste hap, centraal staat. Wij delen graag een heerlijk tomaat-basilicum pastasausrecept, zodat je jouw partner, huisgenoot of gezin kan verrassen met een lekkere maaltijd, net zoals aan boord.

  1. Blancheer 1kg tomaten uit en laat ze 'schrikken' in koud water. Verwijder vervolgens de vellen en de pitjes van de tomaten, en zeef de tomaten zodat alleen het water overblijft. Kook de verse tomaten en ongeveer 400 gr tomaten uit blik samen op laag vuur.
  2. Pureer de tomaten en laat het ongeveer 1.5u koken op laag vuur.Mix ondertussen vier teentjes knoflook, een snufje chilivlokken en wat olijfolie in een kleine an en bak het totdat het een beetje bruin is. Haal de pan van het fornuis en voeg vier blaadjes basilicum toe. Laat het 15 minuten intrekken en voeg het toe aan de tomatensaus.
  3. Serveer de verse saus met ongeveer 450gr pasta en voeg nog wat extra blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas toe. Buon appetito!

De leukste reisverhalen en tips & tricks
Niks is leuker om je van tevoren helemaal in te lezen over de bestemmingen waar je naartoe vaart en het schip waar je de tijdens de reis op verblijft. Er zijn veel tijdschriften, gidsen, blogs en online magazines waar je terecht kunt voor inspiratie en waar je tips & tricks van experts vindt. NCL heeft ook een eigen reisblog waar je veel inspiratie op kan doen om jouw ideale cruise vorm te geven. Zo lees je meer over de nieuwste routes, must sees op bestemmingen en reistips. Klik hier om naar de blog van NCL te gaan.

Creëer je eigen spa
Grote kans dat je handen nu droger aanvoelen, omdat je vaker je handen met zeep wast en meer handgel gebruikt. Een Elemis manicure in NCL’s Mandara Spa kan dan ontzettend fijn zijn, maar je kan het ook gemakkelijk thuis doen met een warm handbadje, een voedende dagcrème en jouw favoriete nagellak. Even wat tijd voor jezelf nemen is ook nu extra fijn. Steek een geurkaars aan, zet een rustgevend muziekje op, breng een masker aan, voeg een paar druppels badolie toe en ga dit keer wél extra lang in bad. En… kijk voor een ontspannende massage je partner extra lief aan.

Kijk je ogen uit
Na een dag (thuis) te hebben gewerkt is het tijd om even bij te komen. Schenk een goed glas wijn in en plof neer op de bank. Op YouTube vind je een reeks aan leuke en inspirerende video’s die jou helemaal in de stemming brengen om te cruisen. Benieuwd naar wat je allemaal kan doen op het nieuwste schip van NCL, Norwegian Encore? Bekijk het hier. Of bekijk hoe een schip het Panama Kanaal oversteekt. Kapitein Stubing van tv-serie The Love Boat neemt je mee op reis en na het zien van de film Mamma Mia! kijk je al helemaal uit naar een cruise langs de Griekse eilanden.

Recept voor de perfecte vrijdagmiddagborrel
Na een lange werkweek is het tijd voor een lekkere cocktail. Dit keer niet bereid door een barman bij de cocktailbar langs The Waterfront, de promenade, maar door jezelf! De tropische en fruitige cocktail, Rebellious Fish, is makkelijk zelf te maken en met deze cocktail maak je je collega’s zeker jaloers tijdens de (digitale) vrijdagmiddagborrel. Het recept, en andere lekkere cocktails, vind je hier. Proost!

Fun fact: op het tapijt in de gangen van de cabins zie je kleine visjes die allemaal dezelfde kant op zwemmen, behalve één vis. Rebels!

###

Neem voor meer informatie, of het boeken van een cruise, contact op met een reisprofessional. Bel 888-NCL-CRUISE (625-2784) of bezoek www.ncl.com. Bezoek het mediacentrum voor het laatste nieuws en exclusieve inhoud. Volg NCL op Facebook en Instagram via @NorwegianCruiseLine en via YouTube


Bijlagen

Over Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruises, breekt al meer dan 53 jaar alle grenzen op het gebied van traditioneel cruisen. De rederij voerde Freestyle Cruising in – waarmee ze gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit bieden. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. Vandaag de dag bestaat de vloot uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen, waaronder Great Stirrup Cay, het privé-eiland in de Bahama’s en Harvest-Caye in Belize. Norwegian Cruise Line biedt niet alleen superieure gastservice van land tot zee, maar staat ook bekend om het brede scala aan bekroonde eet- en entertainmentgelegenheden, evenals een scala aan accommodaties over de hele vloot, inclusief staterooms voor solo-reizigers, mini-suites, spa-suites en The Haven by Norwegian®, het schip-in-een-schip concept van Norwegian Cruise Line.


 
Share on Facebook   Tweet   Share on LinkedIn